Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANEGDOTA

Bryant Jordanu: Razbio bih te jedan na jedan

Kobe Bryant i Michael Jordan
Foto: screenshot/youtube
1/2
24.01.2014.
u 20:30

- Prvo stvar koju je Kobe rekao Jordanu: 'Razbio bih te u duelu jedan na jedan' - ispričao je Jackson.

Legendarni NBA trener Phil Jackson u karijeri je trenirao i Michaela Jordana i Kobea Bryanta, a u gostovanju u jednoj emisiji na televiziji Fox ispričao je jednu zanimljivu anegdotu.

Naime, dok je Jackson bio trener Lakersa pozvao je Jordana na jedan trening da da nekoliko savjeta Bryantu. On je to i učinio u kancelariji predsjednika Lakersa.

- Prvo stvar koju je Kobe rekao Jordanu: 'Razbio bih te u duelu jedan na jedan' - ispričao je Jackson.

Iako je to Bryant tada izjavio, kasnije je u karijeri nekoliko puta istaknuo kako je Jordan najbolji košarkaš svih vremena.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije