Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Red Bull - Medveščak 2:0

Brumerčik: Poveli su, ali sada dolaze u naš zoološki vrt

Medveščak
Pixsell
09.03.2010.
u 21:35

Hokejaši Medveščaka poraženi su u prvoj utakmici polufinala doigravanja austrijske EBEL lige. Bolji je na svome ledu s 2:0 bio Red Bull Salzburg.

I četvrti put ove sezone salzburška EisArena ostala je neosvojiva za hokejaše Medveščaka. U prvoj utakmici polufinala EBEL-a medvjedi su kod Red Bulla izgubili sa 2:0 (0:0, 2:0, 0:0).

 Najskuplja momčad lige bila je bolja većinu utakmice, a oba pogotka postigli su u drugoj trećini. Prvo je za 1:0 u 23. minuti zabio Duncan, a za 2:0 u 34. Lynch.

- Kod drugog gola dvojica njihovih igrača bili su u "krilu" našeg golmana Krošelja. No, naviknuti smo već da suci navlače za Austrijance. Nismo ništa slabiji od njih, primili smo glupe golove, a imali barem dvije, tri dobre prilike. Šteta... – rekao je bek Medveščaka Miroslav Brumerčik.

Medvjedi tek drugi put ove sezone nisu uspjeli zabiti pogodak, nakon 6. kola protiv Klagenfurta (7:0).

- Nismo igrali toliko loše u napadu, imao sam dvije prilike i da sam iskoristio barem jednu sigurno bi ih stisli na kraju – rekao je Hećimović.

Kapetan Alan Letang istaknuo je da je ovo tek početak, da se igra na četiri dobivene utakmice.

- Dogovor je bio da više mislimo na obranu, no to je očito bila greška. Također, nismo se snašli na njihov način igre koji je skroz drugačiji od Graza. Oni napadaju sa svih pet igrača i to je teško kontrolirati. No, u Zagrebu će biti sasvim drugačija utakmica jer ćemo mi biti puno agresivniji - najavljuje Letang.

A trener Sator je zaključio:

- Zadovoljan sam kako smo se borili, no za pobjedu protiv Red Bulla treba puno više. Sljedeći susret Medveščaka i Red Bulla je već u četvrtak u 18.45 sati u Ledenoj dvorani.

- Bit će im puno teže kada dođu u naš “zoološki vrt”, u takvoj atmosferi niti njima neće biti lako – najavio je Brumerčik.

 

EBEL liga, polufinale doigravanja:

Red Bull Salzburg - Medveščak 2:0 (0:0, 2:0, 0:0), u seriji 1:0

Vienna - Linz 4:0 (0:0, 1:0, 3:0), u seriji 1:0

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije