Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOTOVO POGLAVLJE
Povratak na članak

Brozović na naslovnicama u Italiji: Inter ga prodaje, već je poznata i cijena!

"Iako je Brozović prije manje od godinu dana produljio ugovor s Interom do 2026. i tako dobio povišicu na 6.5 milijuna eura godišnje uz bonuse, kojom je postao jedan od najplaćenijih igrača u klubu, Inter ga je stavio na transfer-listu. Dva su razloga za to", piše u kultnoj La Gazzetti dello Sport

Komentari 5

TH
thorsteinar86
11:18 28.01.2023.

Kao prvo najbolje za Broza je da napusti tu raspalu ligu pod hitno jer tamo vlada totalna besparica i kaos . Juventus je na koljenima uništili su ga njegovi i budućnost mu je crna ! Pod hitno promijeniti ligu dok još može odigrat koju sezonu na visokom nivou jer Broz sigurno neće trajati kao Modrić koji tek u 38 dolazi pred kraj karijere .. :( Za reprezentaciju se moraju početi nalaziti mlade i nove snage jer nitko ne može vječno trajati ..

VL
Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
09:24 28.01.2023.

Shvatili su da i sa njim a i bez njega ove godine nece ništa osvojiti pa daj barem nešto zaradi i otvori fin mogučnosti za nekoga kupiti jer ce osim njega ostati i bez Skrinara.

VL
BP
Besposlen pop
09:23 28.01.2023.

Glupog li razloga i objašnjenja! “Inter je pokazao da može itekako i bez njega”. Može, ali je četvrti bez šanse za titulu, a prošle godine s njim u sastavu su bili prvaci

VL
AN
Anemija
10:37 28.01.2023.

Ne ide Brozović nigdje. Kao prvo ima preveliku plaću, a kao drugo tko će dati 30 mil za igrača od 30 godina.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.