Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

Brooklyn Netsi i njihov igrač kažnjeni, razlog će vas iznenaditi

Nets sent packing with ugly blowout loss to Raptors in Game 4, 150-122
Kim Klement/Newscom/PIXSELL
11.12.2020.
u 16:01

Moj je cilj u ovoj sezoni pustiti mom radu da priča na terenu i izvan njega. Život nas je pogodio drugačije ove godine i zahtijeva od nas, od mene, da se drugačije krećemo - rekao je Irving

Vodstvo NBA lige kaznilo je sa po 25.000 američkih dolara Brooklyn Netse i njihovog razigravača Kyrie Irvinga, jer košarkaš nije bio dostupan predstavnicima medija za izjave uoči početka priprema za novu sezonu.  

- Kazna je proizašla iz Irvingova odbijanja sudjelovanja u momčadskim medijskim aktivnostima u nekoliko navrata tijekom ovog tjedna -  priopćili su iz ureda NBA lige.

Irving je jedini košarkaš Netsa koji nijednom nije izašao pred predstavnike medija, dok su primjerice Kevin Durant i DeAndre Jordan to učinili dvaput od početka priprema.

Bivši igrač Clevelanda i Bostona se umjesto izlaska pred novinare, odlučio javnosti obratiti priopćenjem "kako bi njegova poruka bila vjerno prenesena".

- Obvezao sam se da ću svakodnevno raditi, biti spreman za zabavu, natjecanje, izvođenje te da ću osvajati prvenstva uz moje suigrače i kolege u Netsima. Moj je cilj u ovoj sezoni pustiti mom radu da priča na terenu i izvan njega. Život nas je pogodio drugačije ove godine i zahtijeva od nas, od mene, da se drugačije krećemo. Ovo je početak te promjena - priopćio je Irving na početku trening-kampa.

Ključne riječi

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
15:41 11.12.2020.

Biti će to samo još jedna momčad u nizu koju će taj lik razhebati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije