Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova romansa

Brooklyn Beckham zaveo Matilde, atraktivnu kćer Josea Mourinha

Matilde Mouurinho
Foto: Press Association/Pixsell
1/7
17.03.2016.
u 19:31

Matilde je prije nekoliko mjeseci prekinula vezu s nogometašem Blackburn Roversa Dannyjem Grahamom, koji je od nje stariji 11 godina

Brooklyn Beckham, sin popularnog nogometaša Davida, krenuo je očevim stazama i već je sad sa 16 godina počeo šarmirati cure. Ovoga puta na njegov šarm "pala" je kći još jednog popularnog lika iz svijeta nogometa – Josea Mourinha.

Engleski i portugalski mediji pišu kako je na pomolu romansa između Brooklyna i Matilde (19), para koji je nedavno viđen u zajedničkom izlasku u poznatom londonskom klubu iz kojega su zajedno i otišli.

Matilde je prije nekoliko mjeseci prekinula vezu s nogometašem Blackburn Roversa Dannyjem Grahamom, koji je od nje stariji 11 godina.

Čini se da je sad odlučila isprobati i mlađe od sebe...

>>Svi su je primijetili: Mourinhova kći oduzimala dah

Komentara 6

MA
Majur
20:43 17.03.2016.

Divna slika oca i kćeri Mourinho ,gdje ćeš ljepšeg osjećaja kao otac imati i biti ponosan na svoju kćer nego kad stane pored tebe pred novinare,fotoreportere i kamermane u "minici zvanoj d@pičnjak" i cicke joj ispadnu "slučajno" van....on glumi alfa mužjaka,a nije gazda svojoj kćeri...prvo je 11g stariji mrdao,a sad klinjo od Beckhama,e Jose.....

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
20:56 17.03.2016.

ne izgleda baš previše bistra

BL
Blender
01:14 18.03.2016.

Ne bi neku drugu uzeo, svi se oni prcaju medusobno, tako i novac dijele i sve ostalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije