Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERSHIP

Brighton i Aston Villa završili bez pogodaka na susretu

Brighton and Hove Albion v Aston Villa - Premier League - AMEX Stadium
NEIL HALL/PA Images/PIXSELL
13.02.2021.
u 23:19

Oba sastava su sa po osvojenim bodom napredovali za jedno mjesto na ljestvici, Aston Villa je osma sa 36 bodova, koliko ima i deveti Tottenham Hotspur, a Brighton je 15. sa 26 bodova, koliko ima i 16. Burnley

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 24. kola engleskog nogometnog prvenstva Brighton and Hove Albion i Aston Villa igrali su 0:0.

Oba sastava su sa po osvojenim bodom napredovali za jedno mjesto na ljestvici, Aston Villa je osma sa 36 bodova, koliko ima i deveti Tottenham Hotspur, a Brighton je 15. sa 26 bodova, koliko ima i 16. Burnley.

Ranije u subotu su nogometaši Manchester Cityja ostvarili 11. uzastopnu pobjedu u Premier ligi, a 16. u svim natjecanjima svladavši na svom stadionu Tottenham Hotspur sa 3:0 (1:0). Susret je usmjeren ka pobjedi Cityja sredinom prvog poluvremena kada je Hojbjerg neoprezno srušio Gundogana i skrivio kazneni udarac iz kojega je Rodri (23-11m) doveo domaće u vodstvo. U nastavku je dva gola dodao Gundogan (50, 66), prvoga nakon akcije Sterlinga i Fodena, a drugoga nakon dugog ispucavanja vratara Edersona.

City je vodeći na ljestvici sa 53 boda, sedam više uz utakmicu manje od drugog Leicester Cityja koji je kao domaćin svladao prvaka Liverpool sa 3:1 (0:0). Liverpool je bio bolji u prvom poluvremenu, ali tu nadmoć nije uspio materijalizirati sve do 67. minute kad je Mohamed Salah postigao pogodak nakon sjajnog dodavanja Roberta Firmina. Gosti su držali tri boda u rukama do 79. minute da bi se njihove nade o prekidu gubitničkog niza rasplinule u šest minuta u kojima je Kloppova momčad primila tri pogotka. U 79. minuti je izjednačio Maddison, nakon što je pogodak prvo poništen pa ipak priznat nakon dodatne provjere VAR-a.

Dvije minute poslije, na 20 metara od gola, sudarili su se Liverpoolov vratar Alisson Becker i novopridošli turski stoper Kabak u pokušaju da izbiju loptu koju je mirno pokupio Jamie Vardy i poslao u mrežu. Pobjedu Leicestera zapečatio je Barnes koji je pobjegao Kabaku i s lijeve strane ušao u kazneni prostor te svladao nemoćnog Alissona.
Liverpool je četvrti sa 40 bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije