Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hajduk

Brbić: Čekamo Poreznu upravu, imamo novac za platiti Šibeniku

'19.07.2012., Poljud, Split - Europska liga, 2. pretkolo, Hajduk - Skonto. Predsjednik Hajduka Marin Brbic.  Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
Ivo Čagalj/Pixsell
07.08.2012.
u 12:25

Molim naše navijače da izbjegnu bilo kakve incidente, neka svi oni koji idu u Milano učine sve da smire one neodgovorne, zavapio je Brbić.

Kako je i obećao na Skupštini, predsjednik Marin Brbić riješio je pitanje struke. On Hajduk želi voditi kao tvrtku, a sportski dio sada će prebaciti na Sergija Krešića.

– Vjerojatno ste primijetili da sam sve odluke što se tiče sportskog dijela pokušao odgoditi – kazao je Brbić.

Stiglo je pitanje što će biti s projektom Primorac. Stobrečani su ušli u drugu ligu, s Hajdukom imaju ugovor do 2017. godine.

– Moj je stav da trebamo ići dalje s tim projektom. Odabir igrača prepusti ćemo Krešiću i Miši Krstičeviću – rekao je Brbić.

Otkrio je koliko su trajali pregovori s Krešićem.

– Našli smo se u dva navrata, razgovarali po dva-tri sata. A razgovori o uvjetima trajali su trinaest sekundi, Krešić se prilagodio recesijskim vremenima – kaže Brbić.

Predsjednik je na funkciji dvadeset dana, polako ulazi u sve pore Hajduka. Uskoro će se znati koliki će biti proračun Hajduka. Otišli su oni s visokim ugovorima, koji su bili veliki balast u poslovanju.

– Više o proračunu znat ćemo u rujnu. Već se radi na tom dijelu – kazao je Brbić.

Slučaj Rukavina, kad će to biti riješeno?

– Čekamo odgovor Porezne uprave Šibenik. Hajduk ima novac za platiti Šibeniku – jasno će Brbić.

Odaslao je poruku navijačima, zahvalio im za dosadašnju podršku.

– Protiv Intera igramo posljednju utakmicu u kojoj smo pod uvjetnom kaznom. Molim naše navijače da izbjegnu bilo kakve incidente, neka svi oni koji idu u Milano učine sve da smire one neodgovorne – zaključio je Brbić.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar mohito
mohito
16:06 07.08.2012.

"cekamo poreznu upravu"....moze vas bit sramota...

MI
milton
17:25 07.08.2012.

Šta čekaš? Plačaj to više.

MA
MaSpa
13:01 08.08.2012.

"Slučaj Rukavina, kad će to biti riješeno? – Čekamo odgovor Porezne uprave Šibenik. Hajduk ima novac za platiti Šibeniku – jasno će Brbić." Napisao sam prije nekoliko dana komentar da HNK Šibenik te novce (od tekme sa Interom) neće vidjeti..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije