Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Bravo Dani! Kakva čast za Dinamo: Uefa Španjolcu uručila veliko priznanje

Dani Olmo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/17
13.12.2019.
u 15:51

Zagrebački klub pohvalio se na službenim stranicama kako je upravo taj pogodak Španjolca izabran za najbolji pogodak tjedna u elitnom nogometnom natjecanju.

Dinamo se oprostio od Lige prvaka porazom od Manchester Cityja, gosti su slavili s 4:1 u Maksimiru, iako je Dinamo poveo i u prvom poluvremenu izgledao jako dobro. Nažalost, neće plavi nastaviti niti u Europskoj ligi, jer Atalanta je pobjedom 3:0 stigla do drugog mjesta, a Šahtar je završio treći.

Dinamo je krenuo hrabro, u otvorenu borbu sa Cityjem, tražio je pobjedu, kako je Bjelica i najavio. I takva igra donijela je erupciju oduševljena u Maksimiru u desetoj minuti. Kadzior je nakon jednog dobrog napada lijepo ubacio, a onda je Dani Olmo volejčinom pogodio u sami gornji kut za vodstvo Dinama.

A zagrebački klub pohvalio se na službenim stranicama kako je upravo taj pogodak Španjolca izabran za najbolji pogodak tjedna u elitnom nogometnom natjecanju. 

Podsjetimo, budući da se u medijima spominje kao potencijalno pojačanje na Etihadu, navijači Manchester Cityja s osobitom su pažnjom pratili nastup Danija Olma, Dinamova dragulja.

Pogodak Španjolca bio je i trenutak kada su se raspisali na Twitteru, te su Pepu Guardioli i upravi kluba poručili da ne čekaju s kupovinom, ne u situaciji kada će u svakom slučaju trebati naći alternativu Davidu Silvi.

>>> Pogledajte izjave igrača Dinama nakon poraza od Cityja



 

Ključne riječi

Komentara 2

DA
davnor
16:30 13.12.2019.

Na žalost sljedeće priznanje u evropskim tekmama dobit će u nekom drugom klubu.

Avatar MK
MK
17:31 13.12.2019.

Ništa, jedno za drugim... Čestitke Olmu, no prije smo bili sretni ako je uopće Dinamo pogodio gol u CL - a sada takav gol protiv Citya - a moglo je i više protiv Šahtora...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije