Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA GRAĐANA

Braća Dragić družila se s Dodikom, slovenska javnost ih oštro napala

Goran Dragić
nph/NordPhoto/PIXSELL
21.08.2018.
u 15:00

Primanje odlikovanja podiglo je prašinu u Sloveniji, a burne reakcije nisu došle samo od strane medija, već i javnosti.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik odlikovao je braću Gorana i Zorana Dragića odličjem Njegoša prvog reda i medaljom zasluge za narod za vrijeme njihova boravka u Banjaluci. 

Primanje odlikovanja podiglo je prašinu u Sloveniji, a burne reakcije nisu došle samo od strane medija, već i javnosti. Braća Dragić pokušala su se opravdati izjavom za slovenske medije u kojoj tvrde da su u lipnju 2018. godine dobili obavijest o odlikovanju za njihove humanitarne, duhovne, kulturne i sportske zasluge.

- Želimo odbaciti da ovo ima političku pozadinu. Pokazali smo da smo protiv bilo kakvog nacionalizma jer smo odgojeni da poštujemo i cijenimo svakoga i još jednom se želimo distancirati od cijele priče. Nismo umiješani, niti povezani s politikom, posebno onom s područja bivše zajedničke države, poručili su Goran i Zoran Dragić. 

Ključne riječi

Komentara 25

DU
Deleted user
15:17 21.08.2018.

zasto zamjeriti bilo komu ako svoje voli.....

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
15:55 21.08.2018.

Godišnji su odmori, pa je 70% Slovenije otišlo svojim kućama u BiH. Preostaje nam samo vidjeti hoće li manjinski čisti Slovenci postupiti poput Nijemaca kada su njihovi nogometaši turskog porijekla družili se sa ne baš omiljenim Erdoganom.

CH
che99
15:38 21.08.2018.

kada se druže Pahor, Grabar i ostali sa Dodikom onda je ok ali ako se druži Dragić to je tragaedija... jadni bijedni svijete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije