Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijerna utakmica

Boysi zovu na spektakl: U subotu svi dođite na Šalatu

Dinamo, Bad Blue Boysi
Marko Prpić/PIXSELL
05.09.2014.
u 22:20

Ulaznice se mogu kupiti u Ilici 37, a u proglasu 'Boysa' sve navijače se moli da ne bude pirotehnike, incidenata i vrijeđanja

U subotu s početkom u 19 sati na Šalati se očekuje pravi spektakl, predstavljanje futsal Dinama, malonogometnog kluba koji će funkcionirati po modelu jedan član jedan glas. Program počinje već u 19 sati, a dva sata kasnije na rasporedu je glavna utakmica večeri, ona između futsal Dinama i Dinamovih legendi (Bišćan, Marić, Šimić, Šokota...).

Prije nekoliko dana organizatori su objavili da je već prodano 2500 ulaznica, a očekuje se da BBB-i ispune Šalatu. Ulaznice se mogu kupiti u Ilici 37, a u proglasu 'Boysa' sve navijače se moli da ne bude pirotehnike, incidenata i vrijeđanja.

Dodajmo kako će navijački korteo krenuti s trga bana Jelačića u 18.45.

>>Želimo pokazati da navijači mogu uspješno voditi klub!

Komentara 18

DB
DZG-BBB_1986
23:46 05.09.2014.

Kako sada to kaj na šalti su druga pravila zakaj Boysi ne poštuju onda ta ista pravila na Maksimiru "navijače se moli da ne bude pirotehnike, incidenata i vrijeđanja" mislim ono fakat za krepat

JA
JackRussell
08:43 06.09.2014.

"a u proglasu 'Boysa' sve navijače se moli da ne bude pirotehnike, incidenata i vrijeđanja" tako je, te stvari ostavljamo za HNL i veliki nogomet jer smo plaćeni da ih uništimo.

Avatar Castro
Castro
09:24 06.09.2014.

i da svi sjede na svojim mijestima oznacenim na ulaznici.... Cemu ovoliko prostora ovome ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije