Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREBAČKI DEČKO

Najzlatnijem iz Dinamove zlatne generacije Zoran Mamić dao veliku priliku

Borna Sosa
Jurica Galoic/PIXSELL
08.03.2015.
u 10:16

- Stvarno sam prezadovoljan zbog debija u seniorskoj momčadi, iskreno zahvaljujem treneru na ukazanom povjerenju - rekao je Sosa.

Dinamo je predstavio još jedan biser iz vlastitog omladinskog pogona. Riječ je o Borni Sosi, 17-godišnjaku koji je protiv Zagreba zaigrao na poziciji lijevog beka. I svoju minutažu u potpunosti opravdao...

Borna Sosa rođen je u Zagrebu, živi u Prečkom, a u Dinamo je stigao već sa osam godina. Jedan je od najperspektivnijih igrača Dinamovog 1998. godišta, generacije od koje se u budućnosti očekuju čuda. Ti su se modri klinci 2013. godine okitili naslovom pobjednika Nike Premier Cupa, na legendarnom Old Traffordu u finalu srušili i veliki Milan...

"Stvarno sam prezadovoljan zbog debija u seniorskoj momčadi, iskreno zahvaljujem treneru na ukazanom povjerenju. Nadam se da ga nisam razočarao. Žao mi je samo što na stadionu nije bilo više gledatelja" rekao je simpatični Sosa.

Je li na debiju bilo treme?

"Moram priznati da jest, ali suigrači su mi puno pomogli. Kao i trener. A kako je utakmica odmicala osjećao sam se sve bolje, treme je bilo sve manje."

Što vam je kazao Zoran Mamić?

"Trener mi je rekao da se nemam čega bojati, da igram mirno, onako kako znam i onda će sve biti u redu. Baš kao i u B momčadi."

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Novi Mamićev zlatni rudnik, oni će vrijediti milijune

>> Dinamo do prvog slavlja u gradskom derbiju, Zagrebu poništen regularni pogodak

Komentara 12

MA
MagnusJohnson
13:01 08.03.2015.

Pljuju ga mediji, tzv. stručnjaci, izdajnici poput Šimića i trija gušt, ali Dinamo i dalje proizvode vrhunske talente kao rijetko tko u svijetu nogometa, na ponos svakog normalnog Hrvata i Zagrepčanina.

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
11:03 08.03.2015.

Talentiran , ima smisao za igru . Za HNL je već sada dobar . Taravel , Pinto i Eduardo su odlični ali ostali u obrani...........ufffff .

DI
dinamojavolim1
14:16 08.03.2015.

mali se drugo poluvrijeme skroz opustio i vidi se da je talent uhh jedino simunovic me svaki put sve vise razocara:(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije