Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDE NA Garina

Borna Ćorić prošao u polufinale Rio de Janeira

Borna Ćorić
Foto: Reuters/Pixsell
22.02.2020.
u 10:29

U meču koji je trajao dva sata i 10 minuta, ali je bio prekinut zbog kiše, Ćorić je servirao četiri asa, a Talijan tri.

Najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić (ATP-32.) plasirao se u petak u polufinale teniskog ATP turnira u Rio de Janeiru nakon što je u četvrtfinalu sa 7-6(5), 6-3 svladao Talijana Lorenza Sonegu (ATP-52.).

U meču koji je trajao dva sata i 10 minuta, ali je bio prekinut zbog kiše, Ćorić je servirao četiri asa, a Talijan tri. No Ćorić nije izgubio ni jednom svoj servis, a suparniku ga je uzeo jednom u drugom setu što je odlučilo meč.

Ovo je bio njihov prvi međusobni ogled, a u polufinalu će hrvatski tenisač igrati protiv Čileanca Cristiana Garina, 25. na ATP ljestvici, s kojim je do sada igrao jednom, prošle godine u 's-Hertogenbosch i pobijedio ga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije