Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S europskih terena

Borna Barišić zabio autogol u pobjedi Rangersa

Borna Barišić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
19.08.2018.
u 19:48

Nakon tri uzastopne pobjede belgijski prvak Club Brugge kojeg vodi hrvatski stručnjak Ivan Leko, je ispustio prve bodove ove sezone odigravši 1-1 na gostovanju kod Antwerpena

Nogometaši škotskog velikana Rangersa izborili su plasman u četvrtfinale Liga kupa nakon što su na gostovanju pobijedili Kilmarnock s 3-1.

Najbolji igrači utakmice bili su kapetan Rangersa James Tavernier i kolumbijski napadač Alfredo Morelos. Kolumbijac je zabio sva tri gola za Rangers (28, 43, 74), dok je Tavernier upisao tri asistencije.

>> Pogledajte transfere hrvatskih nogometaša

Pogodak za Kilmarnock zabio je hrvatski nogometaš Borna Barišić pogodivši u 51. minuti vlastiti mrežu. Barišić je odigrao cijeli susret, baš kao i Nikola Katić.

Ovom pobjedom Rangers je pod vodstvom Stevena Gerarda produžio niz bez poraza na devet utakmica.

U idućoj rundi natjecanja Rangers očekuje susret protiv drugoligaša Ayr Uniteda.

Nakon tri uzastopne pobjede belgijski prvak Club Brugge kojeg vodi hrvatski stručnjak Ivan Leko, je ispustio prve bodove ove sezone odigravši 1-1 na gostovanju kod Antwerpena

Brugge je otvorio sezonu s tri pobjede i razlikom pogodaka 9-2, međutim na Bosuil stadionu nije briljirao.

Gosti su poveli u 66. minuti golom Ruuda Vormera, a izjednačio je Faris Haroun šest minuta prije kraja utakmice.

Za Club Brugge je branio Karlo Letica, cijeli susret je odradio i Matej Mitrović, dok Ivan Tomečak nije ulazio u igru. 

Nakon četiri kola Lekina momčad se nalazi na drugom mjestu s deset bodova, dva boda manje od Anderlechta koji je upisao sve četiri pobjede.

Komentara 1

UU
uhljeb u holdingu
20:38 19.08.2018.

To neki dobar igrač kao onaj Mateo Kovačić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije