Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MMA udaračica

Borkinja isprebijala seksualnog manijaka koji je masturbirao ispred djevojčice

Joyce Vieira
Foto: instagram.com/eujoycevieira
19.04.2019.
u 17:40

Vieira je muškarac udarila, međutim kada joj je uzvratio, do kraja joj se smračilo i pošteno ga je namlatila

Joyce Vieira, 27-godišnja brazilska MMA borkinja, vlasnica crnog pojasa u džiju-džicuu i vrsan poznavaoc tajlanskoga boksa, prebila je prije desetak dana neimenovanoga muškarca koji je stajao na plaži Cabo Frio i masturbirao dok su ona i njezina kolegica pozirale ispred fotoaparata.

Djevojka poznata i pod nadimkom Princeza Fiona izjavila je u razgovoru za brazilske medije da je muškarca najprije upozorila da to prestane činiti, pa priznala da je izgubila kontrolu nad sobom kada je on to odbio i k tome joj dobacio seksistički komentar.

Muškarac je udarila, međutim kada joj je uzvratio, do kraja joj se smračilo i pošteno ga je namlatila. Seksualni manijak se potom dao u bijeg, a Vieira je od ostalih slučajnih prolaznica čula da je masturbitrao i ispred njih, kao i ispred jedne 12-godišnje djevojčice.

Vieria se potom zaputila u policiju kako bi prijavila što se dogodilo i predala fotografije muškarca, a vlasti su u međuvremenu potvrdile da je prepoznat i priveden na obavijesni razgovor. Nažalost, vrlo brzo je pušten na slobodu, a protiv njega je podignuta prijava zbog spolnog uznemiravanja na javnom mjestu.

- Nažalost, posljednjih mi se dana javilo puno žena koje su mi kazale da su se našle u sličnim situacijama i da su se bojale prijaviti svoje zlostavljače. Kazne moraju biti mnogo oštrije, mnoge su sve prešutjele iz straha jer su znale da će ti isti ljudi uskoro ponovo šetati ulicama - kazala je u razgovoru za lokalne medije Vieira. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sobre o treino d hj ... morta a perna nem levanta esta valendo ✌🏻️#nopainnogain #muaythai #muaythaigirls

A post shared by Joyce Vieira 🧿 (@eujoycevieira) on

Ključne riječi

Komentara 12

JM
ja-ma
18:32 19.04.2019.

Takve kao što je ovaj bi prebili naši kvartovski dečki kad bi se mi ko klinci igrali na školskom,a ovakav drkoš se sakrio iza stabla.To su bijedne kukavice!

IP
info_punkt
18:09 19.04.2019.

dakle, na ljubav je odgovorila nasiljem

Avatar jeremija1
jeremija1
23:10 19.04.2019.

to je bil vjerovatno opaki zlotvor Đed Drkan :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije