Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUGO SMO GA ČEKALI

Bomba među kaubojima: Legendarni Balić opet dio reprezentacije!

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
22.03.2021.
u 07:42

Prisjetimo se, Lino Červar po svome odstupanju s pozicije izbornika predložio je tri kandidata za izborničko mjesto: bivšeg izbornika Slavka Golužu, potom Ivana Balića i aktualnog izbornika Hrvoja Horvata.

Rukometni Mozart Ivano Balić (41) vraća se u hrvatsku reprezentaciju, doznajemo neslužbeno iz krugova bliskih HRS-u. Ovoga puta trebao bi biti pomoćni trener izborniku Hrvoju Horvatu.

Prisjetimo se, Lino Červar po svome odstupanju s pozicije izbornika predložio je tri kandidata za svoga nasljednika: bivšeg izbornika Slavka Golužu, potom nekadašnjeg playmakera reprezentacije Ivana Balića i aktualnog izbornika Hrvoja Horvata. 

Nakon što je ''Mali Cveba'' preuzeo kauboje, napravio je neke izmjene u stručnom stožeru kauboja, ali propuštena je prilika za kvalificiranje na Olimpijske igre i, moramo biti iskreni, loša predstava naših najboljih rukometaša ipak nije zadovoljila apetite navijača, a vjerujemo ni ambicije HRS-a i vodstva Kauboja. Čini se kako ni Horvat nije izdržao, već je odlučio pozvati u pomoć slavnog srednjeg vanjskog.

Balić bi se već na idućem okupljanju trebao priključiti Domagoju Duvnjaku i ostatku rukometne klape. Igor Vori, koji je do sada obavljao ulogu pomoćnog trenera i sportskog direktora, trebao bi ubuduće ostati samo sportski direktor reprezentacije.  

Formalnost imenovanja i službene objave Balićeva povratka bit će na sjednici Upravnog odbora HRS-a, a onda i na Skupštini, u drugom tjednu travnja. Do tada je Ivano još uvijek izbornik juniora koji još uvijek nemaju nikakve nastupe. 

Podsjetimo, Balić je ostao upamćen po majstorijama na parketu, ali i po britkom jeziku kojim je uvijek realno govorio o stanju u hrvatskoj reprezentaciji. Ostat će zauvijek upamćeno kako je na jednom time-outu objasnio ''kako igraju prvo on pa svi ostali'' ili koliko mu se u nekim trenucima rukomet znao gaditi. Zbog svega toga Ivano je mnogima ostao omiljeni rukometaš, a reprezentacija za koju je on igrao mnogima će zauvijek ostati najdraža. 

Ovaj bi potez HRS-u mogao donijeti goleme simpatije nakon mnogih prstiju uperenih u njegove čelnike poslije loših izdanja hrvatske reprezentacije koji su kulminirali u Egiptu i na kvalifikacijama za OI. Nade još ima, a ako je netko može probuditi, onda je to – Ivano Balić.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Komentara 12

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
10:17 22.03.2021.

kako mi se počne kenjati kad čujem to "kauboji".....

CA
car100
09:47 22.03.2021.

a ovi kauboji (ili po naški kravari), čuvaju neke kravice ili ...?

KL
Klavocin
18:41 22.03.2021.

Sad će biti čevapa, jer ivek se hvalil da može pojesti 3 porcije,sportski stvarno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije