Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serie A

Bomba iz Torina: Mandžukić ostao bez trenera

Massimiliano Allegri
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
17.05.2019.
u 14:48

Juventus je tako dao otkaz 51-godišnjem treneru te mu nije mogao prijeći preko ispadanja od Ajaxa u četvrtfinalu Lige prvaka te Atalante u drugom kolu kupa

Juventus je na službenim stranicama kluba objavio da  Massimiliano Allegri više nije trener prve momčadi.

Sada su konačno potvrđene špekulacije koje su talijanski mediji objavljivali zadnjih par mjeseci o tome kako se Allegri razišao predsjednikom kluba Andreom Agnellijem koji će u subotu na press konferenciji dati potvrdu. Unatoč tome, Allegri bi trebao odraditi posljednja dva kola talijanskog prvenstva.

Juventus je tako dao otkaz 51-godišnjem treneru te mu nije mogao prijeći preko ispadanja od Ajaxa u četvrtfinalu Lige prvaka te Atalante u drugom kolu kupa. Upravo su se ove sezone najviše nadali osvajanju Lige prvaka nakon što su ljetos za 110 milijuna eura potpisali Cristiana Ronalda.

Sada već bivši trener je sa Starom damom osvojio zadnjih pet naslova talijanskog prvaka te je igrao finale Lige prvaka 2015. i 2017. godine. Allegri je trenersku karijeru započeo u Aglianeseu 2003. godine te je kasnije vodio Cagliari, Sassuolo, Grosseto, SPAL te Milan nakon kojega je potpisao za Juventus na ljeto 2014. godine.

Još se ne zna tko će ga naslijediti na klupi, ali se šuška da bi to mogao biti bivši trener Antonio Conte koji je bio u Torinu od 2011. do 2014. godine. Potom je Conte vodio Chelsea, a trenutno je bez posla.

 

 

 

 

Komentara 6

BU
Bubalamala
19:43 17.05.2019.

Zbilja pa šta će sad jadni Manđo ?

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
21:46 17.05.2019.

Mandža ostao ostali nisu evo šanse za Minišu Sihaljevića

VL
????
15:21 17.05.2019.

Ček malo, a kaj niste jutros napisali da bu Mandžu trener poteral?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije