Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preokret

Bogdanović će ipak igrati protiv Makedonije! Tomasa još muči list

Bojan Bogdanović
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/2
08.09.2015.
u 14:23

Bogdanović je u utorak ujutro trenirao i za očekivati je da će nastupiti u trećoj utakmici hrvatske reprezentacije na ovom Eurobasketu.

Premda je u ponedjeljak navečer izgledalo kao da ga sigurno neće biti na parketu, želja Bojana Bogdanovića da zaigra već u utorak protiv Makedonije bila je toliko silna da su pred njom popustili i liječnici i izbornik.

Zapravo, nakon što je opet izrazio želju da trenira i igra, liječnička služba reprezentacije poslala je Bojana u ponedjeljak navečer na magnetsku rezonanciju mozga nakon čega je i dobio zeleno svjetlo.

Bogdanović je u utorak ujutro trenirao i za očekivati je da će nastupiti u trećoj utakmici hrvatske reprezentacije na ovom Eurobasketu.

Još u nedjelju Bojan je molio izbornika da ga pusti da igra protiv Grčke, no Perasović nije pokleknuo pred silnom željom svog najboljeg igrača već je slušao preporuke liječnika.

Makedonija se činila prilikom i da se okuša Marko Tomas no on još nije psihofizički spreman. Prije par dana krenuo je s treningom jako dobro, no onda je osjetio u grč u ozlijeđenome listu što ga je rehabilitacijski vratilo par dana unazad.

>>Izostanak Bojana Bogdanovića može nadomjestiti samo tim 

Komentara 6

JS
John_Smith
09:42 08.09.2015.

Tako i treba, samo neka se oporavi do kraja te dođe još jači i spremniji u eliminacijskim utakmicama...

PO
PowerPoint
11:41 08.09.2015.

"Marko Tomas no on još nije psihofizički spreman. Prije par dana krenuo je s treningom jako dobro, no onda je osjetio u grč u ozlijeđenome listu što ga je rehabilitacijski vratilo par dana unazad." Majke ti mile, Tomas se ozlijediedi ako malo jače zapuše vjetar.

TO
tomislav29
09:51 08.09.2015.

Protiv Grčke Hrvatska je pokazala svoju snagu. bez obzira što su izgubili ali vidjela se volja i želja te borba za svaku loptu, a to se fakat godinama nije vidjelo. Naravno puno utjecaja u tome svemu ima trener koji zna posložiti ekipu..prema snazi protivnika, a dugo sam čekao da Peras stave na klupu jer lik zna svoj posao. Mislim svih ovih godina nam je falio dobar trener..eto mogu reći za Spahiju da je bio dobar, ali ostali nula bodova..tipa Pepsi Božić.. pa di su toga lika bili iskopali. Ovo prvenstvo neka Hrvatska figura do četvrtfinale, sljedeće prvenstvo smo sigurno na postolju..jer dolaze neki novi klinci..mazalin, Bender, Arapović, Božić, treba pratiti i onog Dukan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije