Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga
Povratak na članak

Sjajni Bogdanović zatrpao koš suparnika i ušao u povijest NBA lige!

Luka Dončić je u 118:110 domaćem uspjehu Dallas Mavericksa protiv Chicago Bullsa ostvario "triple-double" učinak sa 38 koševa, 11 skokova i 10 asistencija

Komentari 3

GR
gragakarlovac
12:59 07.01.2020.

Bojan dogurao do statusa igrača koji može bilo kome utrpati 20 koševa. Nešto što nije videno kod Hrvata od Dražena. Za svaku pohvalu. Zubac isto odličan!

VL
GR
gragakarlovac
13:00 07.01.2020.

Šarič, Hezonja, Bender, Žižič=Bezveze

VL
DU
Deleted user
10:02 07.01.2020.

Dakle jedini Hrvat koji zna igrati košarku je samo šuter... I onda dođe u repku gdje mora biti spasitelj. Šarića, Hezonju i ostatak družine neću niti stavljati u kontekst dobrih igrača. Hrvatska će biti dobra u situaciji kada Bogdanović bude bio 3. igrač po jačini, a 90% sadašnje repke ne bude niti na klupi. Ipak sumnjam da ćemo imati tako skoro 2-3 kompletna igrača, a da ne spominjem igrača kalibra Luke Dončića.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.