Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Bogdanović ponovno sjajan, ubacio 27 koševa u porazu Indiane

Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
30.03.2019.
u 10:04

Irving je s 30 koševa bio najbolji igrač Celticsa koji su se ovom pobjedom izjednačili po učinku s Indianom (45-31) i trenutačno drže četvrto mjesto u Istočnoj konferenciji, zbog toga što u međusobnim dvobojima s Pacersima imaju 2-1

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović je sa 27 koševa bio najbolji strijelac Indiane, ali su Pacersi poraženi na gostovanju u Bostonu sa 112-114, zahvaljujući košu Kyrieja Irvinga u posljednjoj sekundi utakmice. 

Irving je s 30 koševa bio najbolji igrač Celticsa koji su se ovom pobjedom izjednačili po učinku s Indianom (45-31) i trenutačno drže četvrto mjesto u Istočnoj konferenciji, zbog toga što u međusobnim dvobojima s Pacersima imaju 2-1.

Bojan Bogdanović
1/6

No, 6. travnja će Celticsi gostovati u Indianapolisu, što će vjerojatno biti odlučujuća utakmica za prednost domaćeg terena u njihovom mogućem srazu u prvom krugu doigravanja.

Dario Šarić je za 23 minute u igri ubacio 10 koševa uz sedam skokova, a njegova Minnesota je pred svojim navijačima svladala aktualne prvake Golden State Warriorse sa 131-130 u produžetku.

Odlučujući koš s crte za slobodna bacanja ubacio je Karl Anthony Towns pet desetinki prije kraja produžetka, nakon sumnjive osobne pogreške dosuđene Kevinu Durantu.

Najbolji strijelac Timberwolvesa bio je Andrew Wiggins s 24 koša, dok je goste predvodio Stephen Curry s 37 poena.

Zahvaljujući pobjedi 115-105 na gostovanju u Oklahoma Cityju, košarkaši Denvera izjednačili su se s Golden Stateom na vrhu ljestvice Zapadne konferencije s učinkom 51-24.

>> Pogledajte video: Hrvatska klapa himnom otvorila NBA utakmicu u kultnoj njujorškoj dvorani, plesao se i linđo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije