Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Bogdanović najbolji u pobjedi Indiane, Šarić igrao sjajno u porazu Minnesote

Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
06.02.2019.
u 09:53

Dario Šarić je odigrao najbolju utakmicu otkako je stigao u Minnesotu, on je sinoć u porazu svojih Timberwolvesa od Grizzliesa 106-108 ubacio 22 koša (šut iz igre 7/11, trice 4/7) uz sedam skokova i pet asistencija

Bojan Bogdanović je sinoć bio najbolji strijelac u pobjedi Indiana Pacersa nad Los Angeles Lakersima, dok je Dario Šarić odigrao najbolju utakmicu u dresu Minnesota Timberwolvesa od kojih su bolji bili Memphis Grizzlies. 

Indiana Pacers su kod kuće razbili Los Angeles Lakerse sa 136-94, a Bogdanović je u 33 minute zabio 24 koša (šut iz igre 10/17, trice 4/10) i tome dodao jedan skok, pet asistencija i jednu ukradenu loptu.  Myles Turner je dodao 22 koša. 

Bojan Bogdanović
1/7

Indiana, kojoj je ovo treća uzastopna pobjeda, ukupno je ubacila 19 trica, a Los Angelesu nije pomogao ni LeBron James koji je utakmicu završio s 18 koševa, sedam skokova i devet asistencija. Ivica Zubac je odigrao 19 minuta za Lakerse i u tom je vremenu postigao osam poena (šut iz igre 4/5) uz  četiri skoka i jednu asistenciju. 

Dario Šarić je odigrao najbolju utakmicu otkako je stigao u Minnesotu, on je sinoć u porazu svojih Timberwolvesa od Grizzliesa 106-108 ubacio 22 koša (šut iz igre 7/11, trice 4/7) uz sedam skokova i pet asistencija.

Najbolji pojedinac Memphisa bio je Mike Conley s 25 poena i devet asistencija.

Justin Holiday je pogodio dva slobodna bacanja 0.1 sekundi prije kraja za drugu uzastopnu pobjedu Grizzliesa. 

Karl-Anthony Towns je predvodio Minnesotu s 26 ubačaja i 18 skokova.

>> Pogledajte video: Hrvatska klapa himnom otvorila NBA utakmicu u kultnoj njujorškoj dvorani, plesao se i linđo

Cleveland Cavaliers su upisali poraz kod kuće, sa 103-96 su ih svladali Boston Celtics, a Ante Žižić je odigrao 23 minute za poraženu momčad upisavši pritom osam poena te 12 skokova i jednu asistenciju. 

Jayson Tatum je bio najbolji strijelac Celticsa s 25 poena, a Gordon Hayward je dodao 18 za Boston kojem je ovo peta pobjeda zaredom.

Rookie Collin Sexton je predvodio Cavalierse s 27 koševa. 

I New York Knicks su poraženi, od njih su sa 105-92 bolji bili Detroit Pistonsi.

Blake Griffin je ubacio 29 koševa uz osam asistencija i šest skokova za Detroit koji nije gubio ni u jednom trenutku.

Dennis Smith Jr. je bio najbolji u redovima Knicksa s 25 poena, a Mario Hezonja nije ulazio u igru.

Komentara 1

DU
Deleted user
20:11 12.02.2019.

Imamo 5 profesionalaca iz NBL lige, no to sada imaju i svi naši susjedi?! Tako da ovih naših 5 ili š igraća, ne mogu postići bog zna što? U Hrvatskoj se prestala igrati košarka (samo u klubovima) što je pre malo? Na tisuće koševa na otvorenom zjape prazni i ne igra nitko? Kada smo značili nešto u Košarci, sva igrališta bila su puna? Znači da je interes za košarku u Hrvatsku totalno propao? Zašto? Nitko to više ne može sa sigurnošću reći! Sve je uglavnom, krenulo nizbrdo, pogibijom Petrovića i kada je "Činjenično opljačkana Cibona"! Od tada više se košarka ne igra! Mladi igraju više bejzbol, golf, tenis, mali nogomet!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije