Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Bogdanović najbolji strijelac u pobjedi Indiane, Zubac upisao double-double u porazu Clippersa

Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/Pixsell
13.03.2019.
u 10:22

Žižić je odigrao 34 minute i ubacio 12 koševa (šut iz igre 6/12) uz pet skokova i dvije asistencije.

Bojan Bogdanović je sinoć opet bio najbolji strijelac u pobjedi svojih Indiana Pacersa koji su sa 103-98 kod kuće pobijedili New York Knickse, dok je Ivica Zubac u porazu svojih LA Clippersa od Portland Trail Blazersa upisao double-double, a Ante Žižić u porazu Cleveland Cavaliersa ubacio 12 koševa.

Bogdanović je u 36 minuta zabio 24 koša (šut iz igre 9/16, trice 3/8) uz četiri skoka i dvije asistencije za pobjedu Indiane, prvu nakon dva poraza. 

Pacers su u zadnjih pet i pol minuta dopustili New Yorku seriju od 12-4 i promašili su zadnjih deset šuteva prije nego je Darren Collison zabio koš 24 sekunde prije kraja za vodstvo od 101-95.

Collison je utakmicu završio sa 16 koševa, a Myles Turner je dodao 15 uz devet skokova. Emmanuel Mudiay je predvodio poraženu momčad sa 21 poenom. Mario Hezonja nije ulazio u igru za New York.

Ivica Zubac je bio odličan u porazu LA Clippersa od Portland Trail Blazersa koji su u gostima slavili sa 125-104. Hrvatski je košarkaš upisao double-double sa 10 koševa (šut iz igre 4/15) i 15 skokova te dvije asistencije u 22 minute provedene na terenu. 

Najbolji strijelac utakmice i Portlanda bio je CJ McCollum sa 35 ubačaja od čega je 23 zabio u zadnjoj četvrtini. Damian Lillard je dodao 20 koševa i 12 asistencija za osmu pobjedu Portlanda u zadnjih 11 utakmica.Montrezl Harrell je predvodio Clipperse sa 22 koša i 11 skokova. 

I Ante Žižić je upisao solidan učinak u porazu Cleveland Cavaliersa od domaćih Philadelphia 76ersa 99-106. Žižić je odigrao 34 minute i ubacio 12 koševa (šut iz igre 6/12) uz pet skokova i dvije asistencije. 

Ben Simmons je bio najbolji kod pobjedničke momčadi sa 26 poena, 10 skokova i osam asistencija, a Joel Embiid je ubacio 17 koševa uz 19 skokova za svoj pedeseti double-double ove sezone. Najučinkovitiji kod Clevelanda bio je Collin Sexton sa 26 koševa. 

Poraz su upisali i Minnesota Timberwolves Darija Šarića, od njih su bolji bili domaći Denver Nuggets sa 133-107.  
Hrvatski košarkaš je u porazu svoje momčadi sudjelovao sa devet koševa (šut iz igre 4/7, trice 1/2) uz četiri skoka , jednu asistenciju i dvije ukradene lopte.

Jamal Murray je sa 30 koševa bio najbolji strijelac Denvera, a Karl-Anthony Towns, koji se vratio na teren nakon jedne utakmice pauze, predvodio je Minnesotu sa 34 koša i deset skokova. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije