Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preskočila 197 centimetara

Blanki treća pobjeda u Rabatu

Blanka Vlasic
AFP
05.06.2011.
u 22:37

Blanka Vlašić pobijedila je treći puta ove sezone, na mitingu u marokanskom Rabatu slavila je s preskočenih 197 centimetara.

Blanka Vlašić pobijedila je i u svom trećem nastupu ove sezone. Nakon pobjeda u Šangaju i Rimu, na mitinzima Dijamantne lige, Blanka je pobijedila na međunarodnom mitingu u Rabatu s preskočenih 1,97 metara.

Ponovo se vratila na vrh svjetske ljestvice. Zanimljivo je da je Blanka uvijek napredovala u visinama, od Šangaja do Rabata za tri centimetra. U Maroku je naša najbolja sportašica imala ozbiljnu konkurenciju u Ruskinji Ani Čirevoj, ali sve je iznenadila Francuskinja Melanie Melfort.

Ona je jedina iz prvog pokušaja preskočila 1,95 metara, dok su Ana i Blanka to napravile iz drugog pokušaja. Onda je Blanka iz prve preskočila 1,97 metara. Čičerova to više nije mogla pratiti, ali ni Melfort, koja je dvaput rušila, a treći pokušaj ostavila za dva metra. Naravno, nije uspjela. Blanka je drugi put ove sezone, nakon Rima, poklušala biti prva koja će preko dva metra u ovoj godini, no nije išlo.  

- Vidi se mali pomak u odnosu na dva posljednja nastupa. Čak su dva skoka na dva metra bila dobra, ali nije još to ono pravo. Na stadionu je puhao neugodan vjetar, ali glavno da sam pobijedila - rekla je Blanka Vlašić.

Blanka se iz Rabata ne vraća u Split, već će produžiti u New York, gdje je u subotu očekuje treći nastup u Dijamantnoj ligi.

– Imala sam točno sat vremena nakon završetka mitinga da se spakiram i da stignem na let u New York. Dobro da se natjecanje nije još više odužilo – naglasila je Blanka Vlašić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije