Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atletika
Povratak na članak

Blanka Vlašić otkazala još jednu sezonu, čeka Igre u Tokiju

Komentari 10

Avatar majkuvam
majkuvam
21:32 01.08.2019.

Neka ide u Tokio,ali najbolje kao turistkinja.Koliko god se ona molila Bogu,godine se ne mogu vratiti.

VL
Avatar VinkoL
VinkoL
19:52 01.08.2019.

Ne stigne časna sekica trenirati, treba se moliti.

VL
ST
stomugromova
20:03 01.08.2019.

Blanka Vlašić koristi status i stipendiju vrhinskog sportaša bez da ikome polaže račune.Svaka njoj čast za sve,ali ova sapunica ne vodi nikud.Mnogi su opravdano sumnjičavi prema njenom stanju .Bilo bi pošteno od nje i njenog oca da se oprosti i da joj se omogući oproštaj dostojan njene veličine i veličine njenih sportskih rezultata.Ona valjda misli da će nastupati sa 40 godina starosti.U RH ima nekoliko vrhunskih ortopeda na svjetskoj razini,ali čini se da Blanka nema nikakav kontakt sa domaćom strukom da se vidi u čemu je problem ?

VL
MA
magnum2013
10:54 03.08.2019.

Ima sportaša koji zbog novaca neznaju kada treba stati. Koliko se troši za njezin nerad mogli smo osigurati bolje uvijete za Anu, a ne da je trener vizi na natjecanja. Pronaći mlade talentirane i pomoći im u radu za bolje sutra.

VL
DU
Deleted user
16:12 02.08.2019.

Znate I Vi sami gospodine Mrvec da Vas clanak nema smisla. Nakupile su se kod Blanke I godine I kile I nekonstantnost u treninzima I nastupima. Napisite realan clanak a nemojte trolati.

VL
LI
liliZG
11:14 02.08.2019.

mene zanima tko sve to plaća? ako to plaća sportski savez, odnosno RH, odnosno ja iz poreza koji mi uzimaju , onda se NE slažem da taj novac ide Blanki Vlašić koja vara svoj narod , već treba dati nekoj dr sportašici koja zbog nje ne može dobiti sredstva za natjecanje ili trening ili što god ona treba... ... blankina veličina je neosporna ali nakon pune dvije godine imam osjećaj da na sve vuče za nos.

VL
DH
dalibor.hren
17:56 18.08.2019.

Hoće li na tribinama biti djece?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.