Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CHELSEA Loši rezultati zabrinuli igrače i trenera londonske momčadi

Blagdansko raspoloženje zaobišlo Stamford Bridge

31.12.2008.
u 11:30

Blagansko vrijeme nije baš tako blagdansko za nogometaše Chelseaja i njihovog menadžera Luiza Felipea Scolarija, koji je s igračima održao sastanak na kojemu se pričalo o lošoj formi u koju je upala londonska momčad.

Samo dvije pobjede u posljednjih sedam premierligaških susreta nije ono što se očekuje od ove skupe momčadi prepune zvijezda, a ispuštena tri boda protiv Fulhama u posljednjim trenucima utakmice samo je kap koja je prelila čašu.

Na sastanku se raspravljalo o taktici, pruženim igrama pojedinih igrača te zalaganju svih njih na terenu i na treninzima. Do sastanka je došlo nakon što su se John Terry i Frank Lampard sastali sa Scolarijem i tražili veći intenzitet treninga. Prema Scolarijevim riječima, sastanak je bio dobra ideja.

- Prije treninga održali smo veoma uspješan timski sastanak. Pregledavali smo snimku posljednjeg susreta protiv Fulhama, razgovarali o svemu i mislim kako će nam to koristiti. Tek nakon toga smo održali trening koji je također bio prilično uspješan - kazao je Scolari.

Scolari je već nekoliko puta poslao zahtjeve Romanu Abramoviču u kojima je tražio dodatni novac za pojačanja u siječanjskom prijelaznom roku, ali ti zahtjevi nisu naišli na preveliko razumijevanje ruskog milijadera. Čini se kako je kriza pogodila i njegov džep, a pojavila se čak i priča kako razmišlja o prodaju kluba.

Chelsea ima veliki fond igrača, ali nakon dobrog početka sezone pojavljuje se sve više nezadovoljstva gdje neki igrači žele napustiti klub, drugi su nezadovoljni minutažom, a treći jednostavno igraju ispod svojih mogućnosti. Ipak, nije to previše zabrinulo portugalskog veznjaka Deca.

- Znam da nismo na 100 posto svojih mogućnosti u posljednje vrijeme, ali najvažnije vrijeme u kojemu moramo biti pravi tek dolazi. To je kraj sezone, a ja sam čvrsto uvjeren kako ova momčad može do naslova prvaka - nepopravljivo je optimističan Deco.

Prokomentirao je i sve glasnije priče o nezadovoljstvu u svlačionici.

- Scolari se nije promijenio, i dalje je isti snažan čovjek i odličan trener kakav je bio i na početku sezone gdje su ga svi hvalili. O njemu će se moći suditi na kraju sezone, ali kako sam rekao, mi možemo postati prvaci.

Za dobrobit kluba bi bilo da su Decove riječi istinite, jer Liverpool i Manchester United dižu formu iz utakmice u utakmicu i neće Chelseaju pomoći niti priželjkivani "boom" na kraju sezone ukoliko bodovni zaostatak bude prevelik. Bit će ovo duga sezona za momčad sa Stamford Bridgea.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije