Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo
Povratak na članak

Bjelica slavi rođendan, a najljepši poklon mogu mu dati njegovi igrači

Prije godinu dana Bjelica je još bio ‘friški’ trener Dinama, vodio je samo osam utakmica plave u toj sezoni 2018./19., ne računajući sezonu prije kada je vodio momčad u finalu kupa i zadnjoj utakmici prvenstva. Danas je priča drukčija

Komentari 4

SX
sudbina x
07:38 20.08.2019.

HRVlado: Sve pet samo nam je bitno da opančarska zvezda ne navija za nas...

VL
PR
prajdali100
07:19 20.08.2019.

Ajmooooo ! Ovo je velika prilika,sad ili nikad.

VL
Avatar HRVlado
HRVlado
07:23 20.08.2019.

Ja se nadam da če na Maksimiru balkanska lepršavost i arogancija Dinama ovaj put nadvladati europski red, rad i kulturu u liku RBK. Sigurno če i bratski klubovi Dinamo Minsk, Dinamo Tirana, Dinamo Bukurešt i Dinamo Moskva navijati za nas.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.