Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener plavih

Bjelica: Ne mogu vjerovati da smo toliko neinteligentni i nesposobni

Nenad Bjelica
Foto: Josip Regović/Pixsell
1/4
12.01.2020.
u 08:22

Nećemo žuriti s prodajom, Dinamo nema potrebu prodavati po svaku cijenu. Pričekat ćemo adekvatne ponude. Svi naši igrači cijenjeni su na tržištu - ističe Dinamov trener

Nakon odmora u Austriji i Italiji, Nenad Bjelica poveo je Dinamo u pripreme za drugi dio sezone. Cilj je dvostruka kruna.

Dok se nastavak sezone ne zakuha, u Dinamu će se sljedećih dvadesetak dana baviti prijelaznom rokom.

- Nećemo žuriti s prodajom, Dinamo nema potrebu prodavati po svaku cijenu. Pričekat ćemo adekvatne ponude. Svi naši igrači cijenjeni su na tržištu. Cilj nam je razvijati igrače i pripremati ih na ono sto nas čeka na ljeto. Ovaj Dinamo još nije dosegao vrhunac. Nadam se da će u mojoj eri u Dinamu početi gradnja stadiona, ne znam hoće li u mojoj eri biti i završen. To je potreba, ne samo Dinama već i Hrvatske. Gdje god smo išli s Dinamom, svi imaju bolje stadione. Ne mogu vjerovati da smo toliko neinteligentni i nesposobni da ne možemo izgraditi stadion. Dinamo ima plan kako bi to napravio - istaknuo je Nenad Bjelica u kameru emisije Sport nedjeljom, urednika i voditelja Ante Breke.

>>>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih na EURU 2020.

Ključne riječi

Komentara 11

BR
branko52
10:14 12.01.2020.

Poštovani samo pogledajte sastav reprezentacije vidjet ćete da je skoro sto posto igrača poniklo u Dinamu a dest uzastopnih prvenstava za pametnog sasvim dosta

IL
ilijan
11:43 12.01.2020.

Sve najbolje Treneru i nogometašima Dinama. Idemo po novi naslovi i ligu prvaka. Ajmoooo Dinamoooo

KA
kajinx
15:35 12.01.2020.

Ne mogu vjerovati da smo toliko neinteligentni i nesposobni da ne možemo izgraditi stadion! Sposobni smo i inteligentni, ispunjavamo naš cilj koji je počeo 1945 kada smo uništili HAŠK.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije