Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA TRENERA

Bjelica: Gojaka strahovito osporavaju, javnost je uvijek kritična prema njemu

Nenad Bjelica
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/7
27.08.2019.
u 23:13

- Samo sam ih smirio, rekao da jednostavne stvari počnu raditi bolje. Vrlo sam sretan i jako ponosan na ovo što smo ostvarili. Igrali smo Europsku ligu, a sada Ligu prvaka i tu želimo ostaviti trag.

Nogometaši Dinama po sedmi put izborili su plasman u Ligu prvaka nakon što su u uzvratu posljednjeg kola kvalifikacija odigrali 1:1 kod norveškog prvaka Rosenborga i prošli zahvaljujući pobjedi od 2:0 iz Zagreba.

Norvežani su poveli već u 11. minuti golom Davida Akintole, a izjednačio je prekrasnim udarcem Amer Gojak u 71. minuti. 

- Bilo je dosta teško prvo poluvrijeme, nismo se snašli i djelovali smo uplašeno. Na poluvremenu sam malo smirio dečke i podignuo ih za nastavak - rekao je trener Dinama Nenad Bjelica.

Što je igračima rekao na poluvremenu dok su gubili 1:0?

- Samo sam ih smirio, rekao da jednostavne stvari počnu raditi bolje. Vrlo sam sretan i jako ponosan na ovo što smo ostvarili. Igrali smo Europsku ligu, a sada Ligu prvaka i tu želimo ostaviti trag.

Gojak je zabio sjajan gol.

- Drago mi je zbog Amera, strahovito je osporavan. Zabio je još neke važne golove, a javnost je uvijek kritična prema njemu. On uvijek ostavlja srce na terenu, a to je preduvjet kod mene.

Što možemo očekivati u skupini Lige prvaka?

- Bit ćemo bolji nego danas. Neće biti opterećenja kao danas, ali u svakoj utakmici ćemo ići na pobjedu.

>> Pogledajte kako su igrači Dinama proslavili ulazak u skupinu Lige prvaka

Ključne riječi

Komentara 2

FR
freeshooter
23:47 27.08.2019.

Igra za zaborav, uspjeh za pamćenje, čestitke igračima, Bjelici, upravi!! Uz dobar ždrijeb, npr II skupina Benfica, a sa IV možemo sa svima, nadamo se i povjesnom uspjehu u LP, ale ale, Dinamo ale...

DU
Deleted user
23:58 27.08.2019.

Baš dobro napisano. Znam da je Dinamo prošao dalje ali se ne mogu sjetiti utakmice.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije