Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER DINAMA
Povratak na članak

Bjelica: Da kažem što mislim o Olmu njegov tata bi se naljutio

- Zadovoljni smo bodom kao i igrom. Bili smo malo neefikasni i da je to odlučivalo o prolasku bili bismo tužni. Ovaku su ispred nas još tri utakmice u kojima to možemo ispraviti - rekao je Bjelica

Komentari 2

TI
Tirano
20:08 23.10.2019.

Olmo je vrlo dobar, no samo u igri u prvih šest momčadi mogao bi biti odličan! Ima sve kvalitete ali još nije izbrušeni dijamant do kraja! Tek će to postati, a ako mu se desi (ne daj bože) povreda ili u Prvoj ligi Europe, jednom sjedne na klupu, mada slučajno, tada će shvatiti što je u Dinamu imao!! Tamo se sa klupe obično ide na posudbu!?

VL
SA
SI aka SI
09:00 24.10.2019.

Olmo je primjer ostalima. Ide se van kad si siguran da ćeš tamo gdje ideš igrati u prvih 11 i samim time napredovati. Iako je zapravo htio otići ljetos, teško da bi igdje drugdje igrao LP i bio prva zvijezda momčadi. Neka ga ozlijede zaobiđu i trebao bi imati jako veliku karijeru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.