Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAHA HALILHODŽIĆ

Bivši trener Dinama oštro odbrusio: Valjda se dugo nije drogirao pa priča gluposti

02.04.2022.
u 19:35

- Simpatičan je. Pravi je nogometni fanatik, ali na poslu, na dnevnoj bazi, na utakmicama i na treninzima, to je više nego iscrpljujuće. Želi se pobrinuti za sve.

Jerome Rothen, bivši igrač PSG-a i nogometaš kojeg je Vahid Halilhodžić trenirao jednu sezonu dok je vodio parišku momčad odlučio je prokomentirati bizaran trend u Vahinoj karijeri. 

Naime,   bosanskohercegovački stručnjak  je ispisao nogometnu povijest budući da je čak četiri reprezentacije (Alžir, Obala Bjelokosti, Japan i Maroko) odveo na Mundijal, točnije, plasirao ih na njega pa dobio otkaz prije samog turnira. Doduše ne sa svakom.  Alžiru je sjedio na klupi i, naravno, u Maroku to još nisu učinili, a Vaha se nada da ni neće.

No, njegov bivši igrač baš je to odlučio prokomentirati, a onda mu je bivši trener Dinama uzvratio.

- Simpatičan je. Pravi je nogometni fanatik, ali na poslu, na dnevnoj bazi, na utakmicama i na treninzima, to je više nego iscrpljujuće. Želi se pobrinuti za sve. On ne vjeruje svojim pomoćnicima. Uz tehnologiju koju danas imamo, ne možete ne vjerovati ljudima u svom stručnom stožeru. Ne možete upravljati svime. Treba biti i dobar psiholog s igračima, a Vahid to nije. Ostao je zarobljen u devedesetim godinama, danas to više ne prolazi. Njegove metode su diktatorske - komentirao je Rothen u emisiji na RMC Sportu.


- Valjda se dugo nije drogirao pa priča gluposti - rekao je bez dlake na jeziku Vaha. 

Inače, komentiravši skupinu u kojoj su i vatreni, rekao je:

- Imamo viceprvaka svijeta, najbolju momčad Sjeverne Amerike i veliku momčad poput Belgije. Skupina je prilično teška. Moguća su iznenađenja.

Maroko prvenstvo otvara odmah protiv Hrvatske, 23. studenoga.

>> Skupina vatrenih na SP-u:


 

Komentara 2

KA
kajinx
11:33 03.04.2022.

Vaha legenda!

LE
Leoness
03:15 03.04.2022.

Kažem ja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije