Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki hokejaš

Bivši prvi izbor drafta Rick Nash završio NHL karijeru

Rick Nash
Foto: Jeff McIntosh/Press Association/PIXSELL
11.01.2019.
u 19:15

Tijekom 16-godišnje igračke karijere, Nash je postigao 437 pogodaka uz 368 asistencija u 1060 odigranih utakmica u najjačoj hokejaškoj ligi na svijetu

Nekadašnji prvi izbor NHL "drafta" i jedan od najboljih strijelaca današnjice, kanadski hokejaš Rick Nash odlučio je okončati karijeru u dobi od 34 godine jer se nije uspio oporaviti od potresa mozga kojega je zadobio u ožujku prošle godine.

"Zbog neriješenih problema nakon potresa mozga zadobivenog u ožujku prošle godine, Rick Nash je prisiljen završiti igračku karijeru. Rizik od novih ozljeda mozga je prevelik kako bi mu omogućio povratak na ledu", objavio je Nashov menadžer Joe Resnick.

Tijekom 16-godišnje igračke karijere, Nash je postigao 437 pogodaka uz 368 asistencija u 1060 odigranih utakmica u najjačoj hokejaškoj ligi na svijetu.

Nasha su na "draftu" 2002. godine kao prvoga izabrali Columbus Blue Jacketsi za koje je igrao do 2012. kada je prešao u New York Rangerse da bi posljednjih 11 utakmica u karijeri prošlog proljeća odigrao u dresu Boston Bruinsa.

S Kanadom je Nash osvojio dva naslova olimpijskog pobjednika, 2010. u Vancouveru i 2014. u Sočiju.

Galerija: Novi poraz Medveščaka: KAC ovaj put nije napunio mrežu medvjeda

Rick Nash
1/4
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije