Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantno priznanje

Bivši finalist Lige prvaka: Probao sam drogu s 12 godina

Jermaine Pennant
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
07.08.2018.
u 16:29

Teško djetinjstvo mu je obilježio i otac no on kaže da je tu lekciju zapamtio za cijeli život

Jermaine Pennant je na scenu izbio kao tinejdžersko krilo Notts Countyja kada je kao petnaestogodišnjak prešao u Arsenal za dva milijuna funti, što je tada bio rekordni transfer za jednog tinejdžera.

No Jermaine je bio mamac za nevolje pa je tako ušao u povijest kao prvi nogometaš u Premierligi koji je igrao sa zatvoreničkom narukvicom koju je zaradio zbog vožnje u pijanom stanju.

>> Pogledajte Lovrenovu urnebesnu ljetnu potragu za Vrsaljkom

Te nevolje ga nisu spriječile da ostvari dobru karijeru igrajući za Liverpool, Stoke i Portsmouth, a jedno vrijeme ga je želio čak i Real koji je tada nudio 3,5 milijuna funti za Engleza.

Teško djetinjstvo mu je obilježio i otac no on kaže da je tu lekciju zapamtio za cijeli život, objavio je u svojoj autobiografiji Mental.

- Droga me nikad nije privlačila, mislim da je to zato što sam iz prve ruke vidio kako ona utječe na ljude. Nikada se nisam drogirao, ali jednom sam probao, s 12 godina - napisao je Pennant.

- Probao sam marihuanu koju mi je dao otac! Bacao sam se po stanu, sav u bunilu, a otac je 'umirao' od smijeha i govorio mi kako će me to naučiti lekciju.

- Marihuanu ne smatram toliko opasnom kao heroin , ali od tada više nikad nisam pušio travu - istaknuo je Pennant.

Njegova karijera je ipak svjetlije razdoblje njegovog života no i nju je obilježilo konstantno seljenje pa je Jermain nastupao za čak 15 klubova.

Nakon nekoliko posudbi i neuspjeha u Arsenalu , sjajna sezona u Birminghamu mu donosi transfer u Liverpool za 6,7 milijuna funti.

>> Pogledajte transfere hrvatskih nogometaša

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije