Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDE IZA REŠETAKA

Bivšem engleskom reprezentativcu šest godina zatvora zbog seksa s maloljetnicom

Adam Johnson
Foto: Reuters
1/7
24.03.2016.
u 15:22

Osim što će morati odslužiti zatvorsku kaznu, Johnson je upisan u registar seksualnih prijestupnika, te je dobio zabranu prilaska žrtvi.

Zbog seksualnog odnosa s 15-godišnjom maloljetnicom bivši nogometaš Sunderlanda i engleske nogometne reprezentacije Adam Johnson osuđen je na šest godina zatvora

- Ovo će biti vaš prva zatvorska kazna i to je sve vaša krivica - rekao je sudac Jonathan Ross nogometašu pri današnjem izricanju presude. 

- Mladi navijači vam vjeruju... Bili ste ugledan nogometaš Sunderlanda i zbog toga ste mogli počiniti ovaj prekršaj - zaključio je Ross. 

Osim što će morati odslužiti zatvorsku kaznu, Johnson je upisan u registar seksualnih prijestupnika, te je dobio zabranu prilaska žrtvi. Također, njegova odvjetnica je danas na sudu potvrdila kako je engleski nogometni savez njegovom klijentu oduzeo 12 seniorskih nastupa za englesku reprezentaciju. Britanski mediji javljaju kako Johnson nije pokazao nikakve emocije pri donošenju presude, no napominju da će se žaliti.

Podsjetimo, krajem siječnja i početkom veljače prošle godine, Johnson se s njegovom velikom obožavateljicom i navijačicom Sunderlanda našao dva puta. Prvog puta joj je posramljeni nogometaš darovao potpisani dres njenog omiljenog kluba, dok je drugog puta Johnson seksualno iskoristio maloljetnu djevojku.

>> Ljubavnica zadala posljednji udarac nogometašu: On je napaljeni lažljivac!

Komentara 5

NE
nepenthe
16:33 24.03.2016.

A onoga bogatog Arapa koji je u hotelu "pao" na djevojku spuštenih hlača i dignutog k.rca su oslobodili...Ajde,barem nemamo jedini apsurdistan od sudstva

RI
rikavac
16:05 24.03.2016.

jel dokazano da je i ona htjela sex sa njim?

DU
Deleted user
17:17 24.03.2016.

ovo se zove skupi sex.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije