Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONTROVERZNI TENISAČ
Povratak na članak

Bivša djevojka slavnog Australca optužila za nasilje, sve objavila na Instagramu

Navodno su se ljetos zabavljali, ali je romansa kratko potrajala. Sada je Nicka optužila za ozbiljne stvari, a vjerujemo kako će se uskoro i on sam javiti vezano za ove optužbe

Komentari 4

PP
plavac plavi
09:54 12.01.2021.

Izgleda da štraci nedostaje novaca, a Kyrgios ga imaaaa!!!

VL
DU
Deleted user
11:03 12.01.2021.

Mislila je ona je kraljica etc.etc. kako danas sve misle, pa ce ona lako oko prsa omotat ovog sa parama, ali dogodilo se da zapravo, vidi cuda ovaj takve mijenja svaki mjesec i da ona kraljica nije uspjela i da ovaj zapravo nju iskoritava koje li psihicke i mentalne uvrede. Pa gdje ces.. odma tuzba za seksulano ono ovo kako vec ide u danasnje vrijeme.

VL
TR
tratincica68
00:23 12.01.2021.

sitila se valjda da treba koju kintu uzest pa je malo izmislila stvari.mamina skola

VL
LI
liliZG
15:17 12.01.2021.

mislim da ni ona njemu nije ostala dužna

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.