Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA PROMJENA

Bio je Dalićev prvi izbor, a onda je sve krenulo nizbrdo i sada se vraća u Hrvatsku?!

Lovre Kalinić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/4
22.12.2020.
u 10:55

Hajduk traži pojačanje na vratima nakon slabih partija Josipa Posavca i Kalinić bi sigurno bio rješenje.

Lovre Kalinić (30) blizu je povratka u Hajduk, a to bi trebala biti posudba iz Aston Ville.

Hajduk traži pojačanje na vratima nakon slabih partija Josipa Posavca i Kalinić bi sigurno bio rješenje. No, Dalmatinski portal piše da priča još nije gotova i da se čeka rasplet situacije.

Inače, stvari su za Lovru Kalinića prije godinu i pol dana izgledale sjajno. Bio je prvi vratar hrvatske reprezentacije i potpisao za Aston Villu, engleskog drugoligaša koji je u međuvremenu ušao u Premierligu.

No, sve se vrlo brzo promijenilo. Kalinić je izgubio mjesto prvog vratara u klubu, a zatim je ispao iz reprezentacije. Izbornik Zlatko Dalić više ga ne zove na okupljanja.

Podsjećamo, Kalinić je 2017. godine iz Hajduka prešao u Gent za 3,1 milijuna eura. Dvije godine kasnije potpisao je za Aston Villu što se nije pokazalo kao najbolji izbor. Jednu polusezonu proveo je na posudbi u Toulouseu, a danas je treći vratar u Aston Villi pa ne čudi da traži klub u kojem će braniti.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar feudalac
feudalac
16:48 22.12.2020.

Ako u Hajduku stvarno misle da je Kalinić pojačanje onda se u pitanje dovodi zdravi razum a ne samo stručnost "majstora s mora". Pa čovjek tri godine branio nije nigdje, više je bio na tribinama nego rezerva u 4 klubaa koja je promijenio. Hajduk 15 godina tone sve niže a jedan od razloga su svakako neutemeljena veličanja svega i svačega, tako im je sadašnji trener "svjetska klasa" odmah iza Wengera, jadan Boro Primorac ni kriv ni dužan, izgubljen u prostoru i vremenu. Vjerojatno se ni on sam ne prepoznaje u hvalospjevima kojima je bio obasipan u medijima. Predlažem da uzmete Dalića za trenera, ako ništa drugo mogao bi vas podučiti poniznosti i skromnosti.

VK
vječni krojf
12:55 22.12.2020.

Evo božićni dar za Dalića,to je on čekao kao ozeban sunce.

Avatar drug Joža
drug Joža
12:33 22.12.2020.

Drago mi je da Hajduk rješava pitanje golmana, eto još samo trebaju dovesti njih 10, pa će imati početnu postavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije