Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK Slaven Bilić gledao je utakmicu iz bolničkoga kreveta

Bilić: Ključni trenutak bio je nedosuđeni jedanaesterac

16.11.2005.
u 18:07

ZAGREB - Izbornik naše mlade reprezentacije Slaven Bilić i uzvratnu utakmicu protiv SiCG gledao je na malome ekranu u apartmanu KBC Zagreb. I on je, dakako, kao i većina nas, ključnim trenutkom dvoboja proglasio nedosuđeni jedanaesterac na Eduardu...

- Odlično smo počeli utakmicu, rano poveli, imali još dvije-tri prilike, a onda je svoje prste umiješao francuski sudac koji je otpočetka mahao srpskom zastavom. Jedanaesterac na Eduardu bio je i više nego očit i to je bio prijelomni trenutak utakmice - rekao je Bilić.
- Koliko je našu momčad poremetio primljeni pogodak?

- Ne previše. Uostalom, i nakon toga smo kontrolirali igru i stvorili nekoliko prilika. U nastavku smo napravili logične izmjene, bilo je očito da nam nedostaje čovjek u napadu, kao i proboji po desnome boku. Morali smo, jasno je, više riskirati u drugome poluvremenu, to smo i učinili, ali nismo uspjeli. Moji su igrači dali sve od sebe i zaista im nemam što zamjeriti. Kvalifikacije smo počeli kao posve nova momčad, a završili smo ih na prvome mjestu u skupini, da bi na kraju presudile sekunde nepažnje - govorio je Bilić te dodao i ovo:

- Izbacio nas je dobar sastav, koji ima izvanrednoga vratara. Taj je Stojković obranio sve što je morao i iznimno je zaslužan što SiCG ide na EP.

- Je li sva ta strka oko Nike Kranjčara poremetila mir u reprezentaciji?
- Ne želim otvarati frontove i produbljivati problem. Sad sam ja na tapeti napada, ali samo zato jer ljudi ne znaju pravu istinu. Reći ću samo ovo: prije dva tjedna sugerirano mi je da ne zovem Niku Kranjčara! A prije dva dana oni koji su mi to sugerirali odjednom su okrenuli ploču. To je jedina istina o Niki Kranjčaru.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije