Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGI hrvat u EVERTONU

Bilić je bio najskuplji, ali ozljeda ga je sputala

\'13.10.2011., Zagreb, Rusanova, Kuca Hrvatskog Nogometa - Press konferencija Slavena Bilica, izbornika Hrvatske Nogometne Reprezentacije nakon izvlacenja Turske reprezentacije kao sljedeceg protivnik
Robert Anic/PIXSELL
02.02.2012.
u 09:12

"Nema dvojbe da je Bilić Evertonovoj obrani donio klasu, ali i dosta frustracija navijačima'', kažu navijači bluesa

Nikica Jelavić drugi je hrvatski igrač u povijesti Evertona. Od prvog, Slavena Bilića, mnogo se očekivalo, no zbog ozljeda pružio je manje nego što je kvalitetom mogao.

Naime, stariji navijači Evertona još Biliću ne mogu oprostiti što je od dolaska u klub u ljeto 1997. do srpnja 1999. odigrao samo 30-ak utakmica, iako je njegov prelazak iz West Hama plaćen rekordnih 4,5 milijuna funti.

Teška ozljeda koju je Bilić zaradio na SP-u u Francuskoj 1998. (kuk i prepone) tražila je puno odmora i liječenja, pa je sadašnji izbornik kockastih četiri mjeseca proveo na odmoru u Hrvatskoj. Nakon toga odigrao je još pet utakmica za Everton, a onda dogovorio prijevremeni raskid ugovora.

"Nema dvojbe da je Bilić Evertonovoj obrani donio klasu, ali i dosta frustracija navijačima. U prvoj sezoni dobio je rekordnih šest žutih, jedan dvostruki žuti (crveni) i dva izravna crvena kartona! Zbog suspenzija je, dakle, propustio devet utakmica ili četvrtinu sezone", podsjetili su se navijači Evertona.

Ključne riječi

Komentara 3

BA
balic
09:48 02.02.2012.

Niko od igraca nezna kad ce se ozlijediti kad ce ga ozlijede sputati i koliko dugo.... Glupo je vracati se u proslost,bilo pa proslo....

KS
Kisa_sdj
11:41 02.02.2012.

Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ići na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati doma da ti ne izostane zarada? Učiš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac?Onda ti je ovaj posao odgovarajući. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi 50-200$ tjedno. Ako imaš više vremena, onda i više. Što ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo već zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije prevara, uvjeri se. Ako ste zainteresirani pošaljite mi mail: zaradimopolako @ live.com

VI
vidimškoj
12:17 02.02.2012.

Kupiš novu televiziju pa ti za par dana rikne.Dogodi se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije