Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SuperMario

Bild: Mandžukić je u slobodno vrijeme prilično lijen

Mario Mandžukić (1)
AFP
27.09.2012.
u 11:32

– Uživam u svakom danu ovdje, zaista je sve super – rekao je Mandžo

Mario Mandžukić proživljava najljepše trenutke u karijeri. Nakon što je briljirao u dresu hrvatske reprezentacije na Euru i potpisao za Bayern, hrvatski napadač ne prestaje oduševljavati njemačku javnost. U sedam utakmica odigranih za bavarsku momčad postigao je osam pogodaka (pet u prvenstvu) i više nitko ne spominje ozlijeđenog Gomeza.

"U svoje slobodno vrijeme Mario Mandžukić (26) prilično je lijen. Zato šetnje sa svojim mopsom Lennijem rado prepušta djevojci Ivani", počinje Bild priču o hrvatskom napadaču, a zatim dodaje: "Ali na travnjaku je sve drugačije. Ondje Mandžukić trči, napada loptu i ne žali ni za jednim pretrčanim metrom".

Novinari, navijači i trener Jupp Heynckes oduševljeni su SuperMarijem kojem osmijeh ne silazi s lica posljednjih dana.

– Uživam u svakom danu ovdje, zaista je sve super – rekao je Mandžo.

Đilkoš, kako ga Ćiro zove, sve ovo postigao je mukotrpnim radom. Mnogi su ga osporavali tijekom karijere, ali on im je odgovorio na najbolji mogući način – na terenu!

 

Ključne riječi

Komentara 3

TV
Tata Vijolata čudo jadno
13:22 27.09.2012.

Mandžukič u dinamu nije davao naznake da će postati "prava zvijer", djelovao je dosta slabo. Ali tako to je. Hrvat koji je naučio plivati u hrvatskoj kad dođe u uređenu zemlju - pliva k'o zmaj!

DU
Deleted user
13:35 27.09.2012.

sigurno najbolji Hrvatsku nogometas danasnjice,i upravo je dosao u najbolji klub na svjetu,i u jedan od najljepsi gradova europe,Mandzo bravoooooo.

Učitelj
13:54 27.09.2012.

svašta, pa mandžo je u svakom klubu odmah bio najkarizmatičniji i glavni i u svakom bi i bio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije