Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Laka lova

Bez srama je u jednom danu u džep spremila 170 tisuća kuna, a da kap znoja nije prolila

Katie Boulter
Foto: instagram.com/katiecboulter
1/4
25.05.2019.
u 18:05

Britanka je najviše štete nanijela Švicarki Stefanie Voegele koju je izgurala u kvalifikacije

Katie Boulter, britanska tenisačica koja se trenutačno nalazi na 112. poziciji WTA liste, našla se na udaru kritika nakon što se pojavila na Roland Garrosu samo kako bi u džep pospremila 23 tisuće eura, odnosno 170 tisuća kuna.

Boulter je u posljednji trenutak otkazala nastup u prvome kolu zbog ozljede leđa, te je tako iskoristila "rupu u zakonu" slavnoga turnira.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Mother’s Day to my rock and also to all of the other incredible Mother’s out there 💁🏼‍♀

A post shared by Katie Boulter (@katiecboulter) on

Naime, budući da su mnogi tenisači do sada nespremni ili ozlijeđeni nastupali u prvim kolima i potom predavali mečeve samo kako bi uzeli novac, organizatori French Opena su lani modificirati pravila.

Tako su natjecateljima omogućili da nešto zarade čak i ako predaju sraz uoči samog izlaska na teren, što je Boulter lukavo iskoristila.

Svjesna da ima pravo na 23 tisuće eura od 46 tisuća predviđenih za poraženu tenisačicu u prvom kolu (druga polovica će otići igračici koja će izgubiti meč iz kojeg se izuzela), Britanka je mirno u Parizu odgledala kako je smještaju u ždrijeb i potom kazala da ona ipak ne može nastupiti.

Naravno, kao opravdanje je ponudila tvrdnju da je do posljednjeg trenutka vjerovala u mogućnost oporavka, ali u takvo što je malo tko povjerovao budući da je još u travnju sama rekla da će je ozljeda stečena tijekom nastupa u Fed kupu stajati višemjesečne pauze.

Je li Boulter iskoristila samo ono što je legalno omogućeno? Jest, možemo o tome i tako govoriti, ali da su joj brojni takvo "kokošarenje" uzeli za zlo, također je istina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank u, next. 🎶

A post shared by Katie Boulter (@katiecboulter) on

Prije svega je ogorčena ostala Švicarka Stefanie Voegele, koja bi ušla u glavni ždrijeb turnira da se Boulter nije prijavila. 

Ovako ju je Britanka izgurala u kvalifikacije, a tamo je Voegele još u prvom kolu poražena.

 

Komentara 7

PU
puntar13
18:59 25.05.2019.

Ništa novog. tako su i neki "branitelji" došli prvi dan postrojavanje bojne i donijeli doznake od doktora, ali se uredno vode kao učesnici domovinskog rata. I nije ih sramota, čak su i među glasnijima. I za taj jedan dan "proveden" na ratištu beru sve ono na što imaju pravo oni koji nisu glumatali.

E
E
19:32 25.05.2019.

uhuhuh... dobra, dobrrrra...

Avatar Pancevac
Pancevac
19:22 25.05.2019.

Europske vrednosti,nema sta.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije