Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO 2020

Belgija ostala bez svoje velike zvijezde pred Rusiju

SOCCER RED DEVILS TUBIZE TRAINING WEDNESDAY
VIRGINIE LEFOUR/BELGA/PIXSELL
11.06.2021.
u 18:49

"Axel Witsel i Kevin De Bruyne nisu otputovali u Rusiju. Ostali su u kampu belgijske reprezentacije Tubize kako bi nastavili oporavak", dodaje se u priopćenju belgijskog saveza

Kevin de Bruyne će propustiti prvu utakmicu Belgije na EURU protiv Rusije u subotu, objavio je u petak Belgijski nogometni savez. 

De Bruyne je slomio jagodičnu kost i nos u finalu Lige prvaka i prošli je tjedan podvrgnut manjoj operaciji tako da se reprezentaciji priključio tek u ponedjeljak. Veznjak Axel Witsel se također oporavlja od ozljede Ahilove tetive. 

"Axel Witsel i Kevin De Bruyne nisu otputovali u Rusiju. Ostali su u kampu belgijske reprezentacije Tubize kako bi nastavili oporavak", dodaje se u priopćenju belgijskog saveza.

Osim Rusije i Belgije u skupini B su još Danska i Finska. Rusija i Belgija igraju prvu utakmicu u subotu u 21 sat u Sankt Peterburgu, dok Danska i Finska igraju u 18 sati u Kopenhagenu. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar peacemaker
peacemaker
13:24 12.06.2021.

Rusiju treba diskvalificirati zbog okupacije dijela Ukrajine,Gruzije,Moldavije i porasta zaraze Covidom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije