Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bankrot legende

Becker nema dipomatski imunitet, uskoro kreće dražba njegovih trofeja

Boris Becker
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
03.12.2018.
u 18:28

Njegovi odvjetnici su izjavili kako je cijela kolekcija vrijedna 225.000 eura, a među njima su najvažniji sportski trofeji i osobni suveniri

Lani je engleski sud proglasio bankrot Borisa Beckera. Njemačka teniska legenda izgubio je 100 milijuna eura koje je investirao u naftne kompanije u Nigeriji i od onda je bez centa u džepu.

Becker je navodno investirao u sumnjivi biznis, a sud mu nije želio progledati kroz prste zbog duga jednoj londonskoj banci od nekoliko milijuna.

Boris Becker
1/7

U travnju ove godine 51-godišnji Nijemac je objavio kako je postao ataše za kulturu i sport Srednjoafričke Republike u Europskoj uniji.

Becker se tako želio pozvati na diplomatski imunitet kako bi trebao vratiti dug. Englezi su odmah provjerili njegovu tvrdnju te otkrili da to nije istina.

No sud u Londonu otkazao je dražbu njegovih trofeja i suvenira kako bi pokrili dugovanje. Sedam mjeseci kasnije nekadašnji prvi tenisač svijeta potvrdio kako nije imao diplomatski imunitet.

Uskoro bi se tako Beckerovi trofeju mogli naći na dražbi. Njegovi odvjetnici su izjavili kako je cijela kolekcija vrijedna 225.000 eura, a među njima su najvažniji sportski trofeji i osobni suveniri.

Bivša supruga Lilly je nedavno za jednu njemačku televizijsku kuću izjavila kako ju je Boris 'jako razočarao' i kako se nema namjeru s njim pomiriti. 

Ključne riječi

Komentara 2

PE
peugeot
19:00 03.12.2018.

E, bas su se Beckeru "navalili na kosti"! A ova Lilly me jako podsjeca na sve nase "Lilly". Cim 'sponsor' nema vise para - kidanac...

Avatar poljicanin
poljicanin
18:44 03.12.2018.

Boris je bivšu suprugu"jako razočarao"....jer više nema novaca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije