Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka liga

Bayern petardom protiv Fortune stigao na korak do 30. naslova prvaka

Borussia - Bayern
Foto: DPA/Pixsell
1/5
31.05.2020.
u 00:13

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić ušao je u igru za Bayern u 62. minuti susreta

Minhenski Bayern napravio je u subotu velik korak prema osiguravanju rekordnog 30., odnosno osmog u nizu, naslova prvaka Njemačke nakon što je u utakmici 29. kola kod kuće svladao Fortunu iz Düsseldorfa s 5-0.

Bayern je poveo nakon autogola Mathiasa Jörgensena u 15. minuti, a 14 minuta kasnije ja Pavard povećao na 2-0. Lewandowski, koji je večeras bio dvostruki strijelac, prvi je gol zabio u 29. minuti za vodstvo Bayerna 3-0.  U drugom poluvremenu Lewandowski je opet strijelac u 50. minuti za 4-0, a samo dvije minute kasnije Davies zabija za konačnih 5-0.

 Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić ušao je u igru za Bayern u 62. minuti susreta.

Zahvaljujući ovoj pobjedi Bayern ima 67 bodova, deset više od najbliže Borussije koja u nedjelju gostuje kod zadnjeplasirane momčadi Bundeslige Paderborn.  

Fortuna je u zoni doigravanja za ostanak u Bundesligi s 27 bodova, a predzadnji Werder ima 25. 

Ovo će kolo biti zaključeno s tri dvoboja u nedjelju, a sastaju se: Borussia Moenchengladbach - Union Berlin (15.30 sati), Paderborn - Borussia Dortmund (18.30) i Köln - RB Leipzig (20.30). 

GALERIJA Zna se čak i koliko naplaćuje! Ovo je starleta zbog koje je ugledni sudac upao u skandal

Borussia - Bayern
1/5
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar DonnaZF97
DonnaZF97
20:03 31.05.2020.

w​​w︆︅︆︅︆︅​w︆︅︆︅︆︅​.k​is︆︅︆︅︆︅st​︆︅o︆︅︆︅​​k︆︅︆︅︆︅​​.​c​︆︅︆︅︆︅o​​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije