Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUČIO JE POĆI DALJE

Bayern ostaje bez najboljeg nogometaša Austrije

FILE PHOTO: Champions League - Final - Bayern Munich v Paris St Germain
Matthew Childs/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
16.02.2021.
u 18:27

Alaba je, navodno, najbliže odlasku u Real Madrid

Najbolji austrijski nogometaš David Alaba napustit će redove njemačkog i europskog prvaka Bayerna nakon ove sezone. Taj potez nije neočekivan jer je odbio produžiti ugovor.

- Odlučio sam napustiti Bayern jer trebam nove izazove. U ovome klubu sam ipak proveo 13 godina i vrijeme je za odlazak - kazao je Alaba, koji je u Bayern došao 2008,. godine iz bečke Austrije.

Vrlo brzo je izborio status člana prve postave, a s Bavarcima je osvojio devet naslova njemačkoga prvaka, šest kupova, dva naslova europskog prvaka i naslov svjetskog klupskoga prvaka. Alaba je, navodno, najbliže odlasku u Real Madrid. 

U Bayernu su već našli njegovu zamjenu, a to će biti Francuz Dayot Upamecano iz Leipziga.

 

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
13:08 17.02.2021.

Austrijanac se je za vrijeme "lock downa" sunčal i sunčal i sunčal...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije