Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gvardiol igrao 90' za Leipzig

Bayern deklasirao Bochum sa sedam komada, igrao i mladi vatreni

GER, 1. FBL, FC Bayern Muenchen vs VfL Bochum
Foto: EXPA/PIXSELL
1/2
18.09.2021.
u 21:16

Mladi hrvatski reprezentativac branič Josip Stanišić igrao je za Bayern do 62. minute

U 5. kolu Bundeslige nogometaši Bayerna upisali su još jednu uvjerljivu pobjedu, protiv gostujućeg Bochum slavili su u subotu sa 7-0. 

 Sve je bilo riješeno već u prvom poluvremenu, jer su Bavarci zabili četiri pogotka. Golijadu je započeo Leroy Sané u 17. minuti, a nastavili su Joshua Kimmich (27) i Serge Gnabry (32), a do vodstva 4-0 stigli su nakon autogola Vassiliosa Lampropoulosa u 43. minuti.  U nastavku pogotke su još postigli Lewandowski (61), u 65. Kimmich postiže svoj drugi pogodak, a na 7-0 povisio je Eric Maxim Choupo-Moting (79).

Mladi hrvatski reprezentativac branič Josip Stanišić igrao je za Bayern do 62. minute 

Arminia Bielefeld je kod kuće protiv Hoffenheima remizirala 0-0. Hrvatski napadač Andrej Kramarić za Hoffenheim je odigrao cijeli susret, a u tri navrata je zaprijetio protivničkim vratima. Prvi puta u 15. minuti, ali je bio trunku neprecizan. Još dva puta pokušao je glavom, u 35. minuti lopta je otišla pored gola, a u 57. minuti njegov udarac je obranio golman.

Bez pogodaka su odigrali i Mainz i Freiburg, dok je Augsburg kod kuće svladao Borussiju Mönchengladbach  sa 1-0, a strijelac je bio Florian Niederlechner (80).

U posljednjem susretu subotnjeg programa 5. kola Bundeslige Koeln je na domaćem terenu protiv Leipziga remizirao 1-1   Domaćini su poveli u 53. minuti, a strijelac je bio Anthony Modeste, a Leipzigu je izjednačenje donio Amadou Haidara u 71.  Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol odigrao je cijeli susret za Leipzig.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije