Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neželjeni igrač

Barca se želi riješiti Ibrahimovića, sami su ga ponudili Cityju

zlatan ibrahimovic
Pixsell
19.08.2010.
u 12:49

Sve je očitije da se čelnici Barcelone žele riješiti svog napadača Zlatana Ibrahimovića, kojeg godišnje plaćaju čak 12 milijuna eura.

Navodno su Katalonci jučer Manchester Cityju poslali upit žele li još uvijek švedskog centarfora.

Španjolci, pak, pišu da Ibrahimović nikako ne želi u City, jer ove sezone ne igraju u Ligi prvaka. Zato otpada i mogućnost povratka u Juventus, a Ibrahimović je Barceloninu vodstvu navodno poručio da će jedino pristati na posudbu u Milan.

Sve je očitije da se čelnici Barcelone žele riješiti svog napadača Zlatana Ibrahimovića, kojeg godišnje plaćaju čak 12 milijuna eura.

Komentara 1

OB
-obrisani-
09:41 20.08.2010.

Barca se želi riješiti Ibrahimovića, sami su ga ponudili Cityju ali Ibro sanja da zaigra na Poljudi za Hajduk pred punim stadionom..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije