Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREBAČKI GRADONAČELNIK

Bandić čestitao Rijeci naslov, ali je - pobrkao lončiće

Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
22.05.2017.
u 09:30

"Upućujem  najiskrenije čestitke na uvjerljivoj pobjedi nad Slaven Belupom i velikom, povijesnom uspjehu vašega kluba, koji je  u cijeloj sezoni  suvereno krojio put do osvajanja prvenstva Hrvatske – po  prvi puta u svojoj povijesti. "

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić našao je sinoć vremena dok je čekao rezultate lokalnih izbora i čestitao nogometašima Rijeke naslov prvaka Hrvatske. No, Bandiću se potkrala greška pa je Riječanima čestitao pobjedu nad Slaven Belupom iako su jučer osvojili naslov nakon slavlja nad Cibalijom (4:0). S Belupom su igrali u prošlom kolu.

"Svim nogometašima HNK Rijeka, upravi na čelu s Damirom Miškovićem, stručnom stožeru na čelu s trenerom Matjažem Kekom i svim navijačima Rijeke, u ime grada Zagreba i svoje, kao gradonačelnik grada Zagreba i kao predsjednik GNK Dinamo upućujem  najiskrenije čestitke na uvjerljivoj pobjedi nad Slaven Belupom i velikom, povijesnom uspjehu vašega kluba, koji je  u cijeloj sezoni  suvereno krojio put do osvajanja prvenstva Hrvatske – po  prvi puta u svojoj povijesti. 

Znam da Rijeka slavi i slavi s pravom, jer iza uspjeha veliki je rad, veliki trud, onaj nogometni organizacijski, i sjajno zajedništvo kluba i navijača Rijeke. 

Pred vama je jedna važna europska sezona u kojoj ćete braniti boje Hrvatske, Želim vam puno sreće i uspjeha  i na europskoj sceni", poručio je Bandić koji je u prvom krugu izbora za gradonačelnika osvojio 31 posto glasova. Nakon toga se ispravio i poslao priopćenje s ispravnim nazivima klubova.

Komentara 2

SU
SUBARU
13:01 22.05.2017.

A jel kako je igro moj Zrinski,jel dobijo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije