Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPECIJALIST ZA NADOKNADU

Bakrar na Drosini srušio Goricu na isteku 90 minuta! Je li vrijeme za odlazak Angelovskog?

Pula: Utakmica između Istre i Gorice u sklopu 16. kola Supersport HNL-a
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/7
Autori: Hina, Dominik Smolak
04.11.2022.
u 20:02

Ponovno na stadionu sviraju 'Noći istarske'. Alžirskom napadaču isto je pošlo za rukom u kolovozu protiv Osijeka. Ubrzo je klupu napustio Nenad Bjelica...

U prvoj utakmici 16. kola HNL-a Istra 1961 je na svom terenu svladala Goricu sa 1-0 (0-0).

Jedini pogodak na utakmici postigao je Mounsef Bakrar u prvoj minuti nadoknade susreta.

Dvoboj je bio siromašan događajima, domaći je sastav imao inicijativu čitavim tijekom susreta, ali nije pronalazio rješenje za organiziranu obranu gostiju sve do pred sam kraj susreta kada je "joker" s klupe, Alžirac Bakrar pet minuta nakon ulaska na travnjak zatresao mrežu.

04.11.2022., stadion Aldo Drosina, Pula - SuperSport HNL, 16. kolo, NK Istra 1961 - HNK Gorica. Ivan Banic Photo: Srecko Niketic/PIXSELL
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL, ilustracija

Početak susreta obilježio je incident koji su izazvali domaći navijači, u 4. minuti susreta jedan neodgovorni pripadnik navijačke skupine "Demona" bacio je petardu u kazneni prostor koji je u to vrijeme pripadao gostima, a ona je prasnula na manje od metra udaljenosti od vratara Gorice Ivana Banića koji je bio potpuno nesvjestan što se događa. Banić je nakon praska legao na tlo uhvativši se za uši, a pomoć mu je ukazivana gotovo pet minuta prije no što je bio u stanju nastaviti.

Najveću priliku za pogodak u prvom poluvremenu domaći su imali u 40. minuti kada je Hujber s lijeve strane ubacio prizemnu loptu na pet metara, na nju je uklizao Erceg, ali njegov udarac se od grede odbio u gol-aut.

U nastavku je bilo još manje događaja vrijednih spomena sve do 90. minute kada je Bakrar sjajno prihvatio jedno dugačko dodavanje, izmaknuo pozornosti čuvara i rutinski svladao Banića.

Ovom pobjedom šesta Istra 1961 je stigla do učinka od 20 bodova, dok je Gorica ostala na dnu sa samo sedam bodova, pet manje od devete Rijeke.

Na vrhu je Dinamo sa 35 bodova, četiri više uz utakmicu manje od drugog Hajduka.

Standings provided by Sofascore

>> Trener Osijeka Nenad Bjelica najavio novu sezonu

Ključne riječi

Komentara 2

FR
freeshooter
03:27 05.11.2022.

...sa otkazom Toplaku je došlo do samouništenja Gorice... jer osim što zna, Toplak je i imao igru, falilo je malo sreće u tim prvim utakmicama, a došlo bi, samo da je bilo strpljenja... no umjesto toga, naprasni otkaz i urušavanje svega, a sada i stvarno nema tko bi se uhvatio ovog problema, a ovo sa Angelovskim je u domeni slobodnog pada...

DU
Deleted user
20:55 04.11.2022.

A Toplak im nije vrijedio.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije