Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski izbornik

Babić: Ovo nije dovoljno dobro, treba nam svježa krv. Bit će promjena!

Željko Babić
EHF EURO
09.04.2016.
u 19:48

- Slišković bi trebao ući ako sve bude u redu, ali ne znate tko će još ući. Ubacit ću još jednog igrača, tajanstven je Babić

Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je Bahrein s 33:22 u drugoj utakmici kvalifikacija za Olimpijske igre. Tako su izabranici Željka Babića nakon poraza od Danske upisali i prve bodove, iako nije bilo tako jednostavno kako rezultat sugerira. Naime, na poluvremenu je bilo 14:14.

- Teška utakmica, nije nimalo ugodno kad igraš neodlučeno na poluvremenu. Rekao sam im nekoliko stvari u svlačionici i pokrenuli smo se. Ljutnja? Ljutnje mora biti, samo sam ih tako mogao potaknuti. No, neću otkriti što sam im rekao, to je pregrubo za televiziju, rekao je izbornik Željko Babić za Domu nakon susreta.

Ivan Pešić bio je odličan na golu...

- Bio je igrač utakmice, imao je 19 obrana i pokazao je kvalitetu. To je dobro i za budućnost Hrvatske.

Izbornik je na kraju isprobavao i neke nove varijante, igrali su Mandalinić, Pavlović...

- Imamo jako malo vremena da vidimo je li to ono što očekujemo. Bit će teško u zadnjoj utakmici, napravit ćemo zamjene jer nam treba dodatna energija, svježa krv. Ovo je bilo nedovoljno, nije ovo dovoljno dobro. 

Ulazi Slišković?

- Slišković bi trebao ući ako sve bude u redu, ali ne znate tko će još ući. Ubacit ću još jednog igrača.

Slijedi nam utakmica protiv Norveške u kojoj će pasti odluka.

- Bit će teško, dinamično i zanimljivo. Ne smijemo dozvoliti da nas dobiju u disciplini, volji i u vjeri. U ostalom mogu, zaključio je hrvatski izbornik.

>>Hrvatska nakon muke u prvom poluvremenu na kraju potopila Bahrein

Komentara 6

DI
Diosiario
20:10 10.04.2016.

Dobar je trener i baš je dobro što rulja ne može mjenjati trenera kao u nogometu ili košarci, savez stoji iza trenera, stvar je stabilna, i onda kao plod dolaze rezultati. Kad bi se rukomet prepustio linču rulje i da oni mjenjaju trenere i da odlučuju, brzo bi završili kao i košarka. Samo naprijed treneru, radiš odličan posao, očigledno dobro uočavaš i otklanjaš probleme, i samo tako nastavi a mi ćemo biti sve jači i u Riu ćemo biti među prva tri kandidata za zlato.

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
07:46 10.04.2016.

Babić: Ovo je dovoljno dobro, treba nam svježa domoljubna platformas. Bit će promjena za dečke u redu stajanja ispred bine na zabranjenim Thompsonovim koncertima!

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
23:38 09.04.2016.

Sad se moli Gospi Aljmaskoj, bar je u Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije