Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Organizacijski kaos

Austrijanci ogorčeni: Nikad nismo vidjeli veći kaos od ovog u Hrvatskoj!

Poreč
Foto: Snimio čitatelj
12.01.2018.
u 20:30

"Nalazimo se u Poreču, navijači smo Austrije koju smo došli bodriti protiv Bjelorusije. Moram s vama podijeliti da ovdje vlada organizacijski kaos"

U Hrvatskoj je danas počelo Europsko rukometno prvenstvo. I dok smo svi usredotočeni na Split u kojem igra naša Hrvatska, utakmice se igraju i u drugim gradovima.

Tako je u Poreču odigrana vrlo neizvjesna utakmica u kojoj je Bjelorusija pobijedila Austriju 27:26. No, navijačima je u prvi plan iskočio jedan organizacijski problem.

Naime, redakciji Večernjeg lista javio se jedan navijač Austrije koji je poslao fotografiju gužve na ulazu, uz objašnjenje:

Poreč
1/8

"Nalazimo se u Poreču, navijači smo Austrije koju smo došli bodriti protiv Bjelorusije. Moram s vama podijeliti da ovdje vlada organizacijski kaos. Samo jedan ulaz za dvije tisuće navijača... Morali smo čekati pola sata da uđemo u dvoranu. Bio sam na puno velikih natjecanja, imam dosta iskustva, ali nikada nisam vidio goru organizaciju. Žao mi je što to moram reći", napisao nam je razočarani navijač.

Poreč
1/5

Komentara 137

Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
21:34 12.01.2018.

i mi Hrvati smo nekad cekali na vasoj granici i po 10 sati ..heheheheh

TO
Tomi
21:30 12.01.2018.

Prije par godina sam išao u Beč na jedan koncert i zbog radova na cesti u Beču stigao na zadnje četiri pjesme. Dva i pol sata sam bio u koloni zajedno s jòš desetak poznanika. Toliko o njihovoj organizaciji. A "naši" portali i novinari, koji prenose ovakve gluposti, neka se presele u Austriju. Nikakva šteta...

KA
Kantarusa
21:43 12.01.2018.

Nisu se Austrijanci nista zalili vec ovaj novinar cedo jede g....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije