Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Augsburg i Koln remizirali, Jedvaju 90 minuta

Tin Jedvaj
Foto: DPA/PIXSELL
1/3
07.06.2020.
u 23:35

Ranije u nedjelju Wolfsburg je u gostima svladao Werder s 1-0, dok su Union i Schalke u Berlinu odigrali 1-1, pa je klub iz Gelsenkirchena oborio crni klupski rekord jer već 12 utakmica zaredom ne zna za pobjedu

U posljednjoj utakmici 30. kola njemačkog nogometnog prvenstva Augsburg i Koln su igrali 1-1 (0-0).

Oba gola postignuta su u samoj završnici dvoboja, poveli su gosti pogotkom Modestea (85), a poravnao je Max (88).

Tin Jedvaj odigrao je čitav susret za Augsburg koji je 13. na ljestvici s 32 boda, tri manje od 12. Kolna.

Ranije u nedjelju Wolfsburg je u gostima svladao Werder s 1-0, dok su Union i Schalke u Berlinu odigrali 1-1, pa je klub iz Gelsenkirchena oborio crni klupski rekord jer već 12 utakmica zaredom ne zna za pobjedu.

Wolfsburg je golom Weghorsta (82) svladao Werder s 1-0 i vratio sa šesto mjesto koje vodi u Europu. Cijelu utakmicu za Wolfsburg odigrali su Josip Brekalo i Marin Pongračić. Werder je sve bliže ispadanju.

U Berlinu su Union i Schalke remizirali. Poveo je Union golom Andricha (11), a za Schalke je izjednačio Englez Jonjoe Kenny u 28. minuti. Schalke ima 38 bodova i nalazi se na 10. mjestu, a Union s 32 boda je 14.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije