Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA DOIGRAVANJE

Atlanta posljednja u drugi krug doigravanja

Jamal Crawford
AFP
02.05.2010.
u 22:44

Košarkaši Atlante ipak nisu dopustili iznenađenje. U odlučujućoj sedmoj utakmici prvog kruga doigravanja NBA lige Hawksi su na svom parketu svladali Milwaukee sa 95:74.

Bucksi, šestoplasirana momčad Istočne konferencije nakon osnovnog dijela lige, došli su na korak do senzacije nakon što su u petoj utakmici, igranoj također u Atlanti, poveli s 3-2 u seriji. No, Hawksi su se na vrijeme sabrali, najprije su pobjedom u Milwaukeeju izjednačili na 3-3, a u nedjelju su napravili i završni korak prema drugom krugu u kojem će igrati protiv Orlanda.

Gledatelji u Philips Areni nisu u nedjelju morali previše strahovati, njihovi su miljenici cijelu utakmicu imali pod kontrolom. Na poluvrijeme su otišli s 13 poena razlike, a prednost su u nastavku uspjeli i povećati.

Jamal Crawford je s 22 poena bio najefikasniji kod Hawksa, a odličan je bio i Al Horford koji je utakmicu završio s double-double učinkom, 16 poena i 15 skokova. Kod Bucksa je prvi strijelac bio Brandon Jennings s 15 koševa, a vrijedi istaknuti i Ersana Ilyasovu s 13 koševa i 11 skokova.

Prvi dvoboj između Orlanda i Atlante na rasporedu je u utorak navečer na Floridi.

 

NBA doigravanja, nedjelja, 2. krug:

Istočna konferencija

Atlanta (3) – Milwaukee (6) 95:74 (Crawford 22p, 6a, Horford 16p, 15s / Jennings 15p, 5a)

Atlanta dobila seriju s 4-3

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije